ADO Den Haag pakt drie punten op bezoek bij Jong FC Utrecht

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag draait oefenpotje tegen vv Katwijk in tweede helft om en wint 3-2

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag Vrouwen laat Feyenoord niet nog eens ontsnappen

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag moet genoegen nemen met gelijkspel tegen FC Eindhoven

Lees het wedstrijdverslag

Seizoenkaart 2024-2025: Verleng nu en ontvang de thuiswedstrijden in de play-offs gratis

Lees meer
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Uitwedstrijd

Volgende

Uitwedstrijd

NAC Breda - ADO Den Haag
Vr 03.05 20:00u
Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Vr 10.05 20:00u
ADO Den Haag - Jong PSV

Home

Woensdag stond in het teken van herstel, na twee pittige dagen was dat even nodig zodat de laatste twee dagen van het trainingskamp weer vol getraind kan worden. In de ochtend was de warming up voor de groep heel lang, intensief maar vooral erg leuk.

Het begon in de middencirkel met alle spelers in een kring. Maurice Steijn roept de naam van een speler en deze begint een oefening te doen, iedereen moet dat meteen meedoen. Wie dat niet snel genoeg doorheeft of het niet goed doet, moet een ronde rennen om de groep heen. Grote hilariteit, om de gekke dansjes die Lucky Omeruo de hele groep liet doen of om degenen die steeds te laat zien wat de speler die mag bepalen doet.

Daarna moesten de spelers steeds op een rijtje met z`n vieren op de trainer aflopen. Hij riep dan een getal wat verbonden zat aan een actie die zij uit moesten voeren. 1 was een stersprong, 2 een koprol, 3 een kopsprong en 4 een rondje rond je as. De spelers moeten dus snel reageren en dan de goede oefening doen wanneer het nummer wordt geroepen. Wie te laat is of het verkeerde doet moet opdrukken. In het filmpje onderaan dit verslag is te zien dat het met regelmaat mis ging en ook op de foto`s doen de spelers die aan de beurt zijn niet elke keer hetzelfde tegelijk.

Naast al deze drukte, werkte fitheidstrainer Nol Hornix in alle rust met Santi Kolk, Giovanni Korte (war last van zijn lies), Mitchel de Vlugt en Richelo Fecunda. Naast hen stonden de keepers, wederom met vier personen dus inclusief Robert Zwinkels, voor een uitgebreide sessie bij Joop Hiele.

Op de achtergrond had de grote groep zich inmiddels terug verplaatst naar de middencirkel. Daar werd een tikkerspelletje gedaan, waarbij iedereen uiteindelijk de longen uit zijn lijf liep. En uiteraard werd even een nieuwkomer een beetje gepest. Malcolm Esajas was de tikker, maar als iemand in de houding ging staan zoals in het leger kon diegene niet getikt worden. Dat hadden alle spelers natuurlijk goed door, dus hij bleef rennen. Wie nieuw is krijgt altijd een keertje met zoiets te maken, hij onderging het met een glimlach.

Uiteraard kwam de bal er ook nog bij. Er werd een lange sessie inspelen en doorlopen gedaan, het tempo was bij vlagen indrukwekkend hoog. En er werd ook nog een partijspel gedaan met kaatsers op de korte kanten en één kaatser die meeliep in het spel, Mike van Duinen. Dat ging er behoorlijk fel aan toe. Omdat de metingen registreren hoe de belasting voor de spelers is, werd er `s middags rustig hersteld. Niet dat de spelers mochten niksen, ze gingen in twee groepen naar het zwembad en de gym in Valkenswaard om daar allemaal een eigen programma af te werken. Na het diner hadden de jonkies nog een uitleg over hoe ADO Den Haag omgaat met de media, zodat ze voorbereid zijn als ze veelgevraagd gaan worden door pers vanwege hun prestaties.

En ook van deze dag hebben we weer een filmpje: Youtube Kanaal ADO Den Haag