Supporters met een beperking

Rolstoelplaatsen 

Omdat wij bij ADO Den Haag vinden dat voetbal voor iedereen is, zetten wij ons ook hard in om te zorgen dat iedereen van het voetbal kan genieten. Voor voetballiefhebbers met een beperking hebben wij een aantal voorzieningen zodat iedereen zich welkom voelt bij ADO Den Haag.

Om de toegankelijkheid van het Bingoal Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er P2VIP bij de hoofdingang 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er diverse ingangen van het Bingoal Stadion rolstoelvriendelijk, maar voor het meeste gemak adviseren ingang 20-23 te gebruiken.

Op de Haaglanden Tribune zijn bij de vakken Q en R en bij de Lex Schoemaker Tribune bij de vakken U en V rolstoelplaatsen te vinden. Onder de vakken Q en U, kan men liften vinden. In totaal zijn er op de tribunes 50 rolstoelplaatsen. Bij de liften staan stewards die ervoor zorgen dat iedereen op de goede plaats terecht komt. Daarnaast zijn er ook rolstoelvriendelijke toiletten. Deze voorzieningen zijn getest door een testpanel van supporters met een beperking en beoordeeld met een ruim voldoende.

Het Bingoal Stadion is gelegen in het Forepark. Dit bedrijvenpark ligt aan de Leidschendamse kant van het Prins Clausplein, langs de rijkswegen A4 en A12. Door de centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de uitgebreide openbaar vervoersvoorzieningen is het stadion uitstekend bereikbaar.

Wilt u in aanmerking komen voor kaarten op één van onze rolstoelplaatsen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via 070-3054538 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blindentribune

ADOgroen heeft inmiddels al ruim tien jaar geleden (10 november 2012) een speciale blindentribune geopend.
Op de blindentribune kunnen supporters met een visuele beperking de wedstrijden van ADO Den Haag live ervaren. Er is een radio met live verslag van Radio West voor u beschikbaar en u kunt met een begeleider naar de wedstrijd komen genieten van de echte voetbalsfeer in het Bingoal Stadion.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE BLINDENTRIBUNE