Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om een Seizoenkaart aan te schaffen. Dit kan zowel online als in onze Fanstore.

Seizoenkaartverkoop gestart
Gedurende de afgelopen weken hebben bestaande Seizoenkaarthouders de mogelijkheid gehad om de Seizoenkaart te verlengen. Velen hebben dit al gedaan waar we als club natuurlijk zeer dankbaar voor zijn. Voor iedereen die het afgelopen seizoen nog niet in het bezit van een Seizoenkaart was is er nu de mogelijkheid deze aan te schaffen.

Voordeel van de Seizoenkaart
Met een Seizoenkaart ben je verreweg het voordeligst uit om, ook volgende seizoen, de wedstrijden in het stadion te beleven. Bij het bijwonen van iets meer dan de helft van het totaal aantal thuiswedstrijden, heb je jouw Seizoenkaart al terugverdiend. 

Seizoenkaart aanschaffen
Alvorens je een Seizoenkaart kan aanschaffen is volledige registratie vereist. Klik op de gele button hieronder en vervolgens op het tabblad Seizoenkaart. Heb je al een nieuw account dan vul je jouw gegevens in. Sinds januari van dit jaar nog geen nieuw account aangemaakt? Klik dan eerst op registreren. Na registratie ben je ingelogd in de ticketomgeving en kun je gemakkelijk jouw Seizoenkaart aanschaffen. Kom je er niet uit kijk dan op adodenhaag.nl/registratie

Stadionplattegrond
Daarnaast wil ADO Den Haag graag aanbod creëren zodat je als supporter de wedstrijdbeleving krijgt die bij je past. Die wedstrijdbeleving is voor iedereen anders. Om die reden worden de vakken Q, R, S op de stadionplattegrond met een andere kleur aangeduid om aan te geven dat men hier gegarandeerd is van het feit dat men comfortabel en zittend de wedstrijden van ADO Den Haag kan beleven.

prijstabel normaal site

Lex Schoenmaker Familietribune
Iedereen kan op de Lex Schoenmakertribune een Seizoenkaart aankopen. Voor kinderen is dat op deze tribune extra voordelig. Speciaal voor gezinnen is er daarnaast ook het Familiepakket. Het familiepakket is beschikbaar voor minimaal 1 volwassene en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Vul het formulier Familiepakket aanvragen in dan nemen we z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bestel je een familiepakket dan ontvang je 10% korting op de Seizoenkaarten binnen dit pakket.

Ooievaarspashouders
Wil je een Seizoenkaart aanschaffen en ben je in het bezit van een geldige Ooievaarspas dan kun je deze eveneens verlengen. In samenspraak met de gemeente kan er ook dit seizoen gebruik gemaakt worden van de korting. Ooievaarspashouders met een Seizoenkaart ontvangen een persoonlijke mail waarin staat aangegeven hoe je wederom van de korting gebruik kunt maken.   

Vragen en voorwaarden!?
Heb je vragen over het bestellen van een Seizoenkaart? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de over de voorwaarden? Kijk dan op adodenhaag.nl/voorwaarden23-24