Nog één week en dan speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen De Graafschap! Wil jij optimaal gebruik maken van de voordelen van een Halve Seizoenkaart en de tweede seizoenshelft van ADO Den Haag in het Bingoal Stadion beleven. Wacht dan niet te lang meer en bestel nu jouw halve Seizoenkaart.

actiebtn halvescc 

Het is ongemeen spannend in de top van de Keuken Kampioen Divisie. Het verschil tussen de nummer twee tot en met vijf bedraagt slechts zes punten.  ADO Den Haag doet volop mee voor de bovenste plekken en staat momenteel derde. We kijken dus uit naar een tweede seizoenshelft waarin alles nog open is om voor te spelen. Heb je nog geen Seizoenkaart maar wil je het beslissende deel van de competitie in het Bingoal Stadion beleven? In dat geval is de Halve Seizoenkaart veruit de voordeligste optie. Gemiddeld is de halve Seizoenkaart 35% voordeliger dan de aanschaf van losse kaarten. Vanaf 8,50 euro per wedstrijd ben jij erbij! 

Halve Seizoenkaart is inclusief de volgende wedstrijden; 
Let wel op! Wedstrijden kunnen mogelijk nog van speeldata veranderen. ADO Den Haag zal hier vanzelfsprekend direct over communiceren wanneer hierover meer bekend is. 

vrijdag 12 januari

ADO Den Haag

De Graafschap

Vrijdag 26 januari

ADO Den Haag

FC Emmen

Zondag 11 februari

ADO Den Haag

FC Den Bosch

Vrijdag 23 februari

ADO Den Haag

MVV Maastricht

Vrijdag 1 maart

ADO Den Haag

Jong Ajax

Maandag 11 maart

ADO Den Haag

FC Dordrecht

Vrijdag 29 maart

ADO Den Haag

FC Groningen

Vrijdag 12 april

ADO Den Haag

Helmond Sport

Zaterdag 20 april

ADO Den Haag

FC Eindhoven

Vrijdag 10 mei

ADO Den Haag

Jong PSV

Tarieven halve Seizoenkaart
Benieuwd wat je voor een Halve Seizoenkaart op jouw favoriete vak betaald. Kijk dan snel op adodenhaag.nl/tarievenhalvescc 

Halve Seizoenkaart bestellen: nieuwe registratie vereist
Voor het bestellen van een Halve Seizoenkaart is een volledige registratie vereist. Eerder hebben wij geinformeerd over een nieuw registratie- en ticketingsysteem. Ben je al geregistreerd en heb je de IDIN-identificatie afgerond dan kun je klikken op de gele button. Heb je nog geen nieuwe registratie afgerond, doorloop dan de stappen hieronder: 
1. Registreer een nieuw ADO Den Haag account
2. Log in binnen de ADO Den Haag ticketing-omgeving
3. Klik binnen de ticketomgeving rechtsboven op je naam en vervolgens op identificeren
4. Identificatie afgerond? Dan kun je nu jouw halve Seizoenkaart bestellen

*Kom je er onverhoopt niet helemaal uit kijk dan op adodenhaag.nl/registratie voor een volledige uitleg (met video).

actiebtn halvescc

Voorwaarden
Supporters van ADO Den Haag hebben de mogelijkheid om een halve Seizoenkaart aan te schaffen. Een halve Seizoenkaart is persoonsgebonden en het is hiervoor van belang dat je een (nieuw) account hebt aangemaakt en je de identificatie hebt afgerond. Betalen kan uitsluitend met IDEAL of creditcard. Bekijk hier overige informatie, tarieven, voorwaarden en veelgestelde vragen

Kaarten voor uitwedstrijden
Met een Halve Seizoenkaart verkrijg je (net als Seizoenkaarthouders) tevens het aankooprecht voor uitwedstrijden van ADO Den Haag. Hiervoor is wel een uitkaartstatus vereist. Heb je nog niet eerder uitwedstrijden bezocht dan kun je een uitkaartstatus verkrijgen door een foto te laten maken in onze Fanstore. 

Openingstijden en contactgegevens afdeling Ticketing
Wij vragen supporters zoveel mogelijk via de online kanalen te bestellen. Mochten hier vragen over zijn, dan kunnen wij altijd helpen. Onze afdeling Ticketing is te bereiken via:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070-3054538