Sponsoring

Naast de prominente posities in de media die een strategisch partner van ADO Den Haag ontvangt, wordt in onderling overleg met de partner een rechtenpakket samengesteld gebaseerd op de wensen van onze partners.

Activatie

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker dat zij de ‘business’ die zij realiseren middels sponsoring ook inzichtelijk wordt gemaakt. Via inzet van ADO Den Haag content, databases, mediaplatformen, Ticketing en merchandise dient ADO Den Haag als (communicatie) platform en faciliteren wij ontmoetingen tussen producenten en afnemers.

Marketing partner

Naast de mogelijkheid om toe te treden als strategisch partner biedt ADO Den Haag bedrijven ook de mogelijkheid om in te stappen als marketing partner. De marketingpartner is minder gericht op corporate uitingen via ADO Den Haag media, maar wil zich meer focussen op het inzetten van een optimaal rechtenpakket, waarmee het bedrijf haar producten/ diensten in de markt zet. De marketingpartner wil via inzet van databasemarketing, logogebruik, unieke incentives richting bedrijven/ supporters aan zich binden. Wij helpen u daarbij.

De mogelijkheden bespreken, u bent van harte welkom voor een Haags bakkie! Ieder bedrijf heeft haar eigen unieke identiteit en propositie. Dit geldt ook voor partnerships! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neemt u dan contact op met onze afdeling Commerciële Zaken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070-3054530.Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team