Verlengen Seizoenkaart

Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag kunnen vanaf vandaag de seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2024-2025. Alle Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag ontvangen persoonlijk bericht waarin we meer informatie zullen delen. Seizoenkaarthouders hebben tot 3 mei, 23.59 uur om de Seizoenkaart te verlengen. In dat geval ben je ook verzekerd van (gratis) toegang tot de thuiswedstrijden in de play-offs.

Wacht niet te lang, verleng nu je Seizoenkaart
We bereiden ons voor op de play-offs waarin we er alles aan zullen doen om te promoveren naar de Eredivisie. Ongeacht de afloop hopen we echter ook volgend seizoen weer samen met jou bijzondere momenten in ons Bingoal Stadion te mogen beleven. Het verlengen van je Seizoenkaart kan door in te loggen binnen je persoonlijke ADO Den Haag ticketomgeving. Je Seizoenkaart 2024-2025 staat al voor je klaar.

actiebtn verleng

Verlengen kan tot vrijdag 3 mei
De periode voor het verlengen van je Seizoenkaart start dus vandaag en loopt door tot vrijdag 3 mei 23.59 uur. Deze mogelijkheid voor verlengen is er vanzelfsprekend uitsluitend voor iedereen die in het seizoen 2023-2024 in het bezit was van een (halve) Seizoenkaart. Na 3 mei is het niet meer mogelijk om je Seizoenkaart te verlengen en kun je pas een nieuwe Seizoenkaart aanschaffen nadat de play-offs gespeeld zijn. 

Verlengen doe je eenvoudig via je persoonlijke ticketomgeving. Hier staat je Seizoenkaart voor je klaar onder het tabblad Seizoenkaart 2024-2025. Voor iedereen met een Gouden Seizoenkaart staat een Gouden Seizoenkaart 2024-2025 klaar en geldt dat, als je voor 3 mei verlengt, je ook volgend seizoen weer een gouden 'hardcard' Seizoenkaart ontvangt. 

Vanwege algehele prijsstijgingen de afgelopen jaren zullen de tarieven van de Seizoenkaart ook stijgen. Afgelopen seizoen is deze prijsstijging reeds doorgevoerd voor nieuwe Seizoenkaarthouders. Dit jaar zal deze dus gelijk getrokken worden. Daar staat tegenover dat bestaande Seizoenkaarthouders bij verlenging het voordeel ontvangen van het (kosteloos) bezoeken van de thuiswedstrijden in de Play-Offs.

actiebtn verleng

Vakwissel, Familiepakket of Ooievaarspas
Ben je in het bezit van een familiepakket of wil je een vakwissel doorvoeren dan willen we je graag verzoeken om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling goed wordt aangepast waarna je, gebruikmakend van de voordelen, kunt verlengen. Wil je verlengen met je Ooievaarspas dan moet je nog even geduld hebben om weer gebruik te kunnen van de 50% korting die hierop van toepassing is.

Na verlenging: toegang tot de play-offs
Na het afronden van je verlenging ontvang je een bevestigingsmail. Je toegangskaart voor de Play-Offs wordt nog voordat de verkoopperiode van de desbetreffende Play-off wedstrijd open gaat aan je online ticket omgeving toegevoegd. Ga hiervoor naar tickets.adodenhaag.nl, klik op inloggen en vervolgens rechtsboven op je naam. Ga naar mijn tickets: hier zal jouw ticket zichtbaar worden wanneer de wedstrijd bekend is. 

Voor het seizoen 2024/2025 ontvang je uiteraard weer een nieuwe fysieke hardcard. Ben jij, zoals eerder benoemd, één van die Seizoenkaarthouders die in 2020-2021 een Gouden Seizoenkaart heeft aangeschaft? Dan ontvang je ook komend seizoen weer een gouden exemplaar. 

Veelgestelde vragen en voorwaarden

Klik op vragen en voorwaarden voor meer informatie en vragen over jouw Seizoenkaartverlenging.