ADO Den Haag heeft meer dan 10.000 abonnees op YouTube! Dat is een mooie mijlpaal natuurlijk, maar we hopen natuurlijk nog veel meer supporters op ons YouTube-kanaal te verwelkomen. Ben jij al geabonneerd? Klik hier om naar ons kanaal te gaan.

ADO Den Haag plaatst veel videocontent op haar YouTube-pagina. Als je geabonneerd bent, dan kan je onder meer automatisch meldingen bij nieuwe video's ontvangen. Je vindt op ons kanaal niet alleen samenvattingen en interviews, maar nog veel meer andere leuke video-items en creatieve producties. De documentaires over de club zijn tevens terug te vinden op het kanaal. Bekijk hier de top-10 video's van ADO TV in 2020.

Ook op andere social media-kanalen timmert ADO Den Haag aardig aan de weg. Zo kan de club op Facebook rekenen op meer dan 62.500 volgers, is ADO Den Haag op Instagram al gegroeid naar meer dan 52.000 volgers en gaat de teller op Twitter zelfs richting de 70.000 volgers. Ook op het populaire en relatief nieuwe platform TikTok is de club actief; daar komt het aantal van 50.000 volgers steeds dichterbij en is ADO Den Haag de huidige nummer vijf van Nederland. Over de gehele breedte van de social media-platforms stond de Haagse club in januari 2021 tegen het linkerrijtje van de Eredivisie aan.

Zakelijke volgers kunnen terecht op onze Linkedin-pagina. Daar staat de teller op circa 6.250 volgers.

Social media-kanalen ADO Den Haag