Zoals elke maandagavond gedurende het seizoen is er maandagavond 14 maart ook weer een uitzending van ADO TV op Eredivisie Live. Vanaf 18.45 uur kunt u alles over onze club weer volgen in ons eigen tv-programma.

ADO TV maandag 14 maart 2011
Presentatie: Rick Hoogendorp

Een terugblik op de wedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap met reacties van John van den Brom en Lex Immers.

Nieuws: ADO Den Haag licht de optie in het contract van Gino Coutinho, hij zal sowieso tot 2012 in Den Haag spelen.
Nieuws: Argentijn Santiago Hernán Villafañe traint mee.
Nieuws: Vrouwen ADO Den Haag spelen donderdag tegen sc Heerenveen.

De prijswinnaars van de Vriendenloterij die afgelopen week te gast waren kregen een echte VIP-behandeling. Naast een rondleiding door het stadion en het bekijken van de training stond er een lunch met de spelers op het programma.

Rick Hoogendorp is een druk baasje. Naast het presenteren van ADO TV is hij sinds kort ook spitsentrainer bij ADO Den Haag. Natuurlijk wilde ADO TV daar alles over weten.

Timothy Derijck maakt een uitstekend seizoen door bij ADO Den Haag. In het eerste deel van het interview met de Belgische aanvoerder praat hij over zijn verleden, zijn eerste jaren in Nederland en de overgang van Feyenoord naar ADO Den Haag.

Jur en Alain van Groen Geel Hart TV gingen de binnenstad van Den Haag weer eens in. Ze vroegen toevallig passerende dames wie zij de meest aantrekkelijke speler van ADO Den Haag vinden.