‘Zorg dat je bij de ontknoping van dit seizoen bent en mis niets van komend seizoen.’ Met nog 7 wedstrijden te gaan staan we aan de rand van misschien wel het spannendste einde van de competitie van de afgelopen decennia. Iedereen in de regio die ADO Den Haag een warm hart toedraagt stelt bijna dagelijks openlijk de vraag waar de weer zo geliefde volksclub dit jaar gaat eindigen. Velen zijn er van overtuigd dat het de 3e of 4e plek gaat worden, terwijl anderen het halen van de play offs al als een geweldig einde van dit fantastische seizoen zien.

Terwijl de laatste 4 thuiswedstrijden tot op de laatste stoel waren uitverkocht is er al weer een ware run ontstaan op de kaarten voor de laatste thuiswedstrijden.

Om supporters wederom in de gelegenheid te stellen niets van het einde van deze competitie te missen, en daarbij meteen direct verzekerd te zijn van een vaste plaats voor het komende seizoen, zal met ingang van woensdag 09 maart gestart worden met de verkoop van ¼ seizoensclubcards.

In de tabel hieronder vind je de speciale actie prijzen voor de ¼ SCC.
U kunt uw 1/4 Seizoen Club Card aanschaffen bij de afdeling Ticketing in het Kyocera Stadion op vertoon van een geldig legitimatiebewijs

Openingstijden van de afdeling Ticketing

Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 tot 19.00 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 12.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur

Op wedstrijddagen is de afdeling Ticketing in het stadion gesloten.

Uw 1/4 Seizoen Club Card is geldig vanaf het moment dat u de kaart heeft aangevraagd en betaald. Indien de Seizoen Club Card op de wedstrijddag nog niet bij u is afgeleverd kunt u deze mogelijk afhalen bij het informatie loket direct naast de stadionkassa en als de SCC daar nog niet is dan krijgt u ter plekke een vervangend toegangsbewijs voor de betreffende wedstrijd uitgereikt.

De voordelen, naast uw vaste eigen stoel in het Kyocera Stadion, op een rijtje:

• Géén prijstoeslag op de topwedstrijden tegen PSV, Ajax, Feyenoord en FC Twente

• Eerste recht op aanschaf van toegangskaarten voor mogelijke play-offs en eventuele Europese thuis- en uitwedstrijden

• Voorrang op reguliere ADO Den Haag Club Cardhouders bij de aanschaf van toegangskaarten voor uitwedstrijden

• 5% korting op alle ADO Den Haag merchandise in de officiële Fanshop

• Gratis lidmaatschap van Fan Club ADO Den Haag, de officiële supportersvereniging van ADO Den Haag (reguliere lidmaatschapsprijs € 20,-)

• Gratis toezending van het Fanzine (4x per seizoen)

• Een maand gratis fitness in de vestiging van Fit For Free in het Kyocera Stadion

Door de verwachte drukte naar aanleiding van deze speciale actie zal het tot 1 mei 2011 niet meer mogelijk zijn om een ADO Den Haag clubcard aan te schaffen. Inschrijving voor de ADO Kidsclub en ADO Juniorclub zullen uiteraard wel in behandeling worden genomen.