ADO Den Haag onder 16 speelde vandaag de laatste wedstrijd in de serie van demonstratiewedstrijden tegen Haryana onder 17. In een zware wedstrijd wist ADO Den Haag wederom met 1-0 te winnen.

Net als in de 3e wedstrijd ontsnapte ADO Den Haag aan een achterstand na een schot op de lat halverwege de 1e helft. Vlak voor de rust had Robin van der Meer een goede actie op links en zijn bekeken voorzet kon door Marc du Chatenier in een doelpunt worden omgezet. in de 2e helft werd de wedstrijd fysieker omdat Haryana niet de laatste wedstrijd wilde verliezen. De overtreding waren wat harder en de scheidsrechter zag dit bijna allemaal door de vingers. Ondanks deze extra weerstanden wist ADO Den Haag wederom geen kansen weg te geven en de wedstrijd simpel uit te spelen waardoor ook de 4e wedstrijd gewonnen werd en ADO Den Haag de series met 4-0 won.
Na de verjaardag van Akin Metin in de middag te hebben gevierd vertrokken spelers en staf naar de Indiase Kamer van Koophanden (FICCI), die een belangerijke sponsor is van deze trip en de samenwerking tussen ADO Den Haag en de voetbalbond van Haryana, voor een High Tea. Na een aantal mooie toespraken in de ruimte waar o.a ook Obama en Poetin een rede hebben gehouden ontving de aanvoerder van ADO Den Haag Christiaan Rog een mooie bokaal van de Rajpal Singh, de directeur sport van FICCI, en gaf ADO Den Haag aan de heer Singh een mooie herinnerings plaquette. Na de High Tea bij FICCI werd de dag afgesloten met een officiele afsluiting en diner met de voetbalbond van Haryana. Tijdens deze bijeenkomst werd nogmaals door beide partijen de intentie uitgesproken om een goede samenwerking op te zetten.

ADO Den Haag zal van de bevindingen in Haryana een rapport met aanbevelingen maken en naar aanleiding van dit rapport zal de samenwerking worden uitgewerkt. Woensdag 9 maart vliegt de Haagse delegatie weer terug naar Nederland en kan terugzien op een buitengewoon geslaagde trip waarvan spelers en staf optimaal genoten hebben. Een speciaal woord van dank aan de heren Harish Mehta en Oedith Jaharia voor het organiseren van deze fantastische trip.