Zondag werd er om 05.30 uur opgestaan omdat er een bezoek aan een van de 7 moderne wereldwonderen op het programma stond, de Taj Mahal. Na een lange busrit van 5,5 uur werd de Taj Mahal bereikt.


ADO Den Haag aanvoerder Christiaan Rog overhandigt een geschenk van ADO Den Haag aan de ambassadeur in India, de heer Hiensch.

Een zeer indrukwekkend bouwwerk in de Noord Indiase stad Agra dat gebouwd is tussen 1631 en 1648 voor de overleden vrouw van de Indiase grootmogol Shah Jahan. Het marmeren gebouw is een mengvorm van Hindi en Islamitische architectuur en het gebouw is aan alle vier de zijden symmetrisch. Na dit indrukwekkende bezoek moest er helaas ook weer 6 uur in de bus teruggereden worden. Onlangs de lange busrit had niemand van het Haagse gezelschap dit bezoek willen missen.

Maandag 7 maart 2011
ADO Den Haag heeft de eervolle uitnodiging gehad om vandaag ontvangen te worden op de Nederlandse ambassade in Delhi. Bij een officieel gedeelte waarbij de Haagse delegatie werd ontvangen door ambassadeur Hiensch overhandigde ADO Den Haag aanvoerder Christaan Rog een plaquette van ADO Den Haag aan de ambassadeur. Na de officiële ontvangst werden de spelers uitgenodigd in het zwembad van de ambassade.

Na een korte introductie over India door de heren Roodenburg en Lamers mochten onze spelers het kostuum verruilen voor de zwembroek omdat er gebruikt mocht worden gemaakt van het zwembad van de ambassade. Een fantastisch leuke ervaring voor onze spelers. Tijdens het bezoek aan de ambassade waren Wim van Laar, Lex Schoenmaker en Aad de Mos met de Indiase coaches bezig met een coachclinic waarbij in de ochtend een theorie gedeelte was en in de middag onze trainers een demonstratie training gaven aan het Haryaans elftal onder 17. Na een leerzame middag gingen de Indiase coaches tevreden met het aan hun overhandigde boekwerk weer naar huis.ADO Den Haag spelers en staf voor de Taj Mahal.

Morgen staat voor ADO Den Haag onder 16 de laatste wedstrijd op het programma in de series tegen Haryana onder 17. In Gurgaon wordt erom 11.00 uur plaatselijke tijd afgetrapt. in de middag is er een officiële High Tea bij de Indiase Kamer van Koophandel FICCI en `s avonds in het Haagse gezelschap uitgenodigd bij de voetbalbond van Haryana. Morgen kunt u onze laatste bijdrage uit India lezen over de ervaring van dinsdag 8 maart.