Danny Hazebroek en Jens van der Flier, de eSporters van ADO Den Haag, hebben het uitstekend gedaan in het reguliere seizoen en de play-offs van de eDivisie. Dankzij hun goede resultaten hebben ze, samen met zeven andere clubs, de eDivisie Finals gehaald. Deze vinden op zaterdag 15 februari plaats in AFAS Live.

Hazebroek is dit seizoen de voorman van ADO Den Haag eSports en heeft de van AZ gehuurde Jens van der Flier aan zijn zijde staan. De twee eSporters vormen een hecht team, aangezien hun resultaten per speelronde bij elkaar worden opgeteld. Hazebroek vertegenwoordigt onze club op de Playstation 4, terwijl Van der Flier op de Xbox uitkomt. De twee spelers begonnen uitstekend aan het seizoen, met zeges op Fortuna Sittard en AZ. Daarna hadden ze even een dipje, maar uiteindelijk waren hun prestaties ruim voldoende om de play-offs van de eDivisie te bereiken. Dat deden Hazebroek en Van der Flier met een twaalfde plek op zak.

In de play-offs was VVV-Venlo, de nummer vijf van de ranglijst, de tegenstander op dinsdag 21 januari. De krachtmeting met de Venlose eSporters Nick Cooiman en Dennis Verhoeven kende een zinderende ontknoping. Omdat er na twee duels nog geen winnaar aan te wijzen was en de derde wedstrijd ook nog eens onbeslist eindigde, werden er penalty’s genomen. Omdat Van der Flier deze net wat beter nam dan Cooiman, was het feest bij ADO Den Haag eSports.

Nu wacht Ajax in de kwartfinale voor Hazebroek en Van der Flier in de spannende eDivisie Finals in AFAS Live. Daar staat in totaal 50.000 euro prijzengeld op het spel. Wil jij erbij zijn op zaterdag 15 februari? Dat kan! Ga dan snel naar edivisie.nl/finals! We kunnen voor dit evenement een korting van 20% weggeven; gebruik hiervoor de kortingscode 'EDIVADO2020'.

esports2