In navolging van Robin Zwartjens heeft ADO Den Haag nog een versterking voor de Jong-ploeg binnengehaald. Keyennu Lont is per direct overgenomen van AZ, waar de 19-jarige aanvaller tevens in de beloften speelde. Lont tekent tot het einde van het seizoen in Den Haag, met een intentie om daarna langer met elkaar in zee te gaan.

Lont begon met voetballen bij VV De Zouaven en kwam in 2012, op 11-jarige leeftijd, in de jeugdopleiding van AZ terecht. Daar doorliep de aanvaller de verschillende jeugdelftallen, totdat hij dit seizoen in de selectie van Jong AZ terechtkwam. Sinds zijn debuut in het betaalde voetbal op 13 september kwam Lont tot vier optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Nu sluit hij dus aan bij Jong ADO Den Haag, dat op dit moment vier keer op rij gewonnen heeft in de Derde Divisie Zondag en daar op basis van het aantal verliespunten op de derde plek staat.

“Ik kreeg in de gesprekken met ADO Den Haag snel een positief gevoel bij de club. Ik voel me hier welkom”, zegt Lont over zijn overstap naar ADO Den Haag, waar hij dus aansluit bij de beloften. “Ik ben een explosieve aanvaller, die veel snelheid en een goede (loop)actie heeft. Ik ben doelgericht en hou ervan om goals te maken en assists te leveren. Ik hoop hier grote stappen te kunnen zetten en uiteindelijk in het Cars Jeans Stadion te spelen.”

ADO Den Haag heet Lont van harte welkom bij de club!

img 5015