Afgelopen nacht was het een drukte vanjewelste met groengele sporters. Maar liefst 130 spelers en begeleiders van ADO Den Haag Vrouwen, Onder 20, A1, B1 en B2 vertrokken voor een vijfdaags trainingskamp naar het Turkse Belek.

Na een voorspoedige vliegreis werd er om 09.30 uur plaatselijke tijd geland op Antalya Airport. Vanaf de airport ging iedereen de bus in en naar het prachtige Arcadia Golf Resort waar het Haagse gezelschap zal verblijven. ADO Den Haag verkeert in dit hotel in goed gezelschap, aangezien de selectie van NAC Breda en Jong Vitesse hier ook verblijven.
Na de lunch stond de enige trainingssessie van de dag op het programma. Onder uitstekende omstandigheden werkten alle teams hun eerste training op Turkse bodem af. Na het eten ging iedereen vroeg zijn bed in, want het gebrek aan slaap in de vorige nacht had wel zijn tol geëist.



Morgen trainen alle teams 2 keer op het prachtige voetbalcomplex van Arcadia en via onze site zullen wij u op de hoogte houden.

Commissaris Rob Reijenga, binnen de RvC belast met het Vrouwenvoetbal, reist ook mee met dit gezelschap, hij stuurde ook een mooi verslag door dat we u niet willen onthouden:

De vrouwenselectie van ADO Den Haag is zondagochtend om 08:20 uur zonder vertraging veilig geland in Belek (Turkije) voor een vierdaags trainingskamp. Het wordt daarbij vergezeld door vier jeugdelftallen van ADO Den Haag, te weten het amateurelftal onder 20, de A1, B1 en B2. Met 130 mannen en vrouwen vertrok het ADO Den Haag gezelschap zondagochtend vroeg om 05:00 uur van Schiphol. Helaas voor Renate Jansen moest zij wegens ziekte op het laatste moment afzeggen, waardoor de selectie van Sarina Wiegman uit 20 speelsters bestaat. ADO Den Haag verblijft in het Limak Arcadia Hotel waar ook de eredivisieclubs NAC en Vitesse verblijven. Na een snelle sandwich om 11:00 uur werden de voorbereidingen voor de eerste training getroffen. Na de koffie direct aan tafel voor de lunch en rond 14:00 uur waren alle kamers beschikbaar nadat onze reisleider Paul van Lith bij de hotelmanager enige druk had uitgeoefend. Iedereen toont zich zeer relaxed in deze prachtige zonnige omgeving met uitstekende trainingsfaciliteiten. `s Middags om 16:45 uur is er door de vrouwen hard getraind. Rond 17:00 uur ’s middags koelt het in Belek enorm af. Temperatuur zakt van 18 naar 7 graden met wel een prachtige zonsondergang. Morgenochtend wordt het vroeg opstaan en om 07:00 uur ontbijten waarna alweer de volgende training om 08:00 uur voor de vrouwen op het programma staat.