ADO Den Haag heeft de zoektocht naar een nieuwe eSporter voltooid. De club is erin geslaagd om opnieuw een echte ADO Den Haag-supporter aan zich te binden. Jeremy Schroth (23) gaat het Xbox-seizoen van de eDivisie afmaken.

Omdat ADO Den Haag tijdens het eDivisie-seizoen op zoek moest naar een nieuwe eSporter, werden er in de afgelopen periode twee online kwalificatietoernooien en een finale-event in het Cars Jeans Stadion georganiseerd. Uiteindelijk werden er meerdere kandidaten uitgenodigd voor een gesprek en viel de keuze op Jeremy. Niet alleen geboren en getogen in Den Haag en al van kinds af aan een ADO Den Haag-fan in hart en nieren, maar ook een zeer begenadigd FIFA-speler. Zo haalt de nieuwe eSporter gemiddeld 27 á 28 wins in de Weekend League, waar hij ook weleens de top 100 van de wereld mee gehaald heeft.

img 7958

Jeremy is zeer vereerd met de kans die hij krijgt om één van zijn grote passies uit te oefenen in het shirt van ADO Den Haag. “Ik ben erg trots om voor deze mooie club te mogen spelen. Ik ben al jaren fan van ADO Den Haag. Ik ging vroeger al aan de hand van mijn vader naar het Zuiderpark en heb sindsdien bijna alle wedstrijden gezien. Het is altijd alleen maar ADO Den Haag geweest bij mij en mijn familie”, aldus Jeremy. En niet onbelangrijk: “Ik speel ook al mijn hele leven FIFA. Ik ben steeds beter geworden en wil dat in de eDivisie laten zien. Ik ga er alles aan doen om er het beste van te maken.”

Jeremy stapt in op het moment dat het Xbox-seizoen van de eDivisie al twee speelronden onderweg is. De eerste wedstrijden, tegen PSV en sc Heerenveen, zijn verloren. Onze nieuwe eSporter kan de resterende duels daarom aangrijpen om te wennen aan het podium van de eDivisie en daar zichzelf natuurlijk op te laten zien. Komende woensdag (20 februari) is het debuut van Jeremy in de eDivisie te zien op FOX Sports, vanaf 15.30 uur.

Volg Jeremy op Twitter en Instagram. Volg ook ADO Den Haag eSports op Instagram en YouTube

Interview