Aan het eind van vorig seizoen hebben we afscheid genomen van Yuri Cornelisse als speler van ADO Den Haag. Yuri heeft ons gisteren laten weten ook niet meer verder te gaan met voetballen bij een andere club, hij gaat zich volledig richten op een nieuwe carrière.

Per 1 november gaat Yuri namelijk starten met de opleiding tot allround politiemedewerker. Deze opleiding is dusdanig intensief dat hij niet meer aan voetballen toe zal gaan komen. Wel is hij voor zichzelf aan het trainen, want na een loopbaan als de zijne moet je natuurlijk goed aftrainen. Hij volgt zodoende ook hiermee nog steeds netjes de schema`s van de trainers van ADO Den Haag, zoals hij dat al die jaren als voetballer ook keurig heeft gedaan. Maar als voetballer gaan we Yuri dus niet meer terug zien, wellicht wel als politie-agent.

ADO Den Haag wenst Yuri heel veel succes in zijn nieuwe carrière. We zijn er volledig van overtuigd dat hij met zijn humor, openheid en vriendelijke glimlach ook dit vak perfect zal gaan uitoefenen.

Mocht u nog een berichtje achter willen laten voor Yuri, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek hem even aan bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, want dan zal hij zeker van de partij om zijn oude team en zijn broer te zien voetballen.