Wie de smaak te pakken heeft van de lekkere sfeer en de spannende wedstrijden in het Kyocera Stadion, wil de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht natuurlijk niet missen.

De afgelopen twee wedstrijden hebben wij een uitverkocht huis gehad, met een fantastische sfeer tot gevolg en twee overwinningen! We willen allemaal graag wederom een vol Kyocera Stadion, maar voor dit duel met Utrecht geldt helaas een Club Cardverplichting. Dat betekent dat alleen Club Cardhouders een kaart voor deze wedstrijd kunnen kopen, er zal dus geen losse kaartverkoop zijn aan de stadionkassa op basis van een identiteitsbewijs.

Wij willen graag een beroep doen op alle Club Cardhouders om een kaartje te kopen in Ticketbox. Om het extra aantrekkelijk te maken geeft ADO Den Haag € 5,- korting op ieder kaartje dat wordt gekocht in Ticketbox. Dat geldt alleen voor dit duel met FC Utrecht.

Voor wie nog geen Club Card heeft is de oplossing gelukkig ook vrij simpel: De Club Card is simpel aan te vragen bij de afdeling Ticketing in het Kyocera Stadion of in de ADO Bus. De Card kost een tientje, maar dat tientje krijgt u direct als tegoed voor het eerste wedstrijdkaartje dat u gaat kopen. Ook u krijgt de € 5 korting op het kaartje voor dit duel.

Wie voor het duel met FC Utrecht zijn of haar aanvraag indient, kan meteen bij de afdeling Ticketing een kaart kopen voor Utrecht thuis. U kunt dan nog niet een kaart bestellen via Ticketbox, omdat uw Club Card dan nog niet meteen klaar is. Voor het volgende thuisduel zal deze wel klaar zijn en kunt u voortaan bij alle Ticketboxverkooppunten een kaart kopen voor de thuisduels van ADO Den Haag.

Dus twijfel niet en zorg dat u er op zondag 31 oktober gewoon bij kunt zijn, want John van den Brom en zijn jongens hebben u nodig!

Openingstijden Afdeling Ticketing

Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 tot 19.00 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 12.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur