De groengele ADO Den Haag Bus staat woensdag 20 oktober bij PLUS Supermarkt Jongenotter in Rijswijk. In de bus is het mogelijk om een Club Card aan te vragen, zodat u de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht nog zou kunnen bezoeken.

De bus staat van 12.00 tot 17.00 uur bij de PLUS aan de Prinses Irenelaan in Rijswijk. In de bus zijn merchandise artikelen van ADO Den Haag te koop en u kunt er ook een Club Card of een 3/4e Seizoen Club Card aanvragen.

Wie zijn of haar aanvraag nog indient voor het duel met FC Utrecht, kan deze wedstrijd waarvoor een Club Cardverplichting geldt nog bijwonen. U kunt dan uw kaartje voor de wedstrijd kopen bij de Afdeling Ticketing in het Kyocera Stadion. De wedstrijdkaart kunt u dus niet meteen kopen in de bus.

Een Club Card kost tien euro, maar die tien euro krijgt u meteen als korting op het eerste kaartje dat u koopt. Met een Club Card hoeft u nooit meer naar het stadion te komen voor kaartjes, maar kunt u bij het voor u dichtbijzijnde Ticketboxverkooppunt uw kaart(en) kopen. En alleen met deze Club Card kunt u topwedstrijden zoals tegen FC Utrecht, Ajax en Feyenoord bijwonen.