Gedurende dit seizoen hebben we in de vakanties weer leuke voetbalactiviteiten met de spelers van ADO Den Haag. Om zo veel mogelijk ADO KIDS een keer mee te laten doen, is het ook nu helaas nog maar mogelijk om aan 1 voetbalactiviteit deel te nemen.

Alleen kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen zich inschrijven en dit kan (met naam, leeftijd en vermelding van de specifieke activiteit) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met zondag 3 oktober en de kosten voor elke activiteit bedragen 2 euro p.p.

Hieronder een overzicht van de voetbalactiviteiten in de verschillende vakanties.

Maandag 18 oktober 2010: Voetbalclinic
De clinic bestaat uit negen voetbalonderdelen. ADO KIDS stelt teams van zeven kinderen samen. Je wordt op leeftijd ingedeeld, zodat de competitie zo eerlijk mogelijk is. De clinic wordt gehouden op de velden van de jeugdopleiding van ADO Den Haag in het Zuiderpark (Droogleever Fortuynweg 16, 2533 SR Den Haag) en duurt van 13.30 (12.30 uur verzamelen) – 15.00 uur. Om 15.15 starten we met de finales, waarna we om 15.30 overgaan tot de prijsuitreiking.

We kunnen daar gewoon gebruik maken van de kleedkamers en de douches en de kantine zal ook open zijn voor de ouders. Let op: Voor de clinic ben ik ook nog op zoek naar 9 ouders die het leuk vinden om als spelleider van 13.30 – 15.00 bij een vast onderdeel te staan om de verschillende teams te begeleiden. Ik ben blij met alle hulp en wees niet bang, want veel voetbalverstand is niet nodig, alleen een heleboel enthousiasme!! Twijfel dus niet en geef je op!

Maandag 28 februari 2011: Zaalvoetbaltoernooi
Van 13.00 – 16.00 uur is er een voetbaltoernooi in de zaal van korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest op de Steenwijklaan 16, 2541 RL Den Haag. Er mag alleen worden gevoetbald met schoenen zonder zwarte zolen! Ouders zijn natuurlijk van harte welkom en de kantine en kleedkamers met douches zijn gedurende het toernooi geopend.
Het toernooi zal in tweeën worden gesplitst. De jongste groep speelt van 13.00 – 14.30 en verzamelt daar om 12.30 en de oudste groep speelt van 14.30 – 16.00 en verzamelt daar om 14.00.

Maandag 2 mei 2011: Voetbaltoernooi
Van 13.00 – 15.00 uur is er een voetbaltoernooi voor jongens en meisjes op de velden van de jeugdopleiding van ADO Den Haag in het Zuiderpark (Droogleever Fortuynweg 16, 2533 SR Den Haag). We kunnen daar gewoon gebruik maken van de kleedkamers en de douches en de kantine zal ook open zijn voor de ouders. De prijsuitreiking is om 15.30 uur en daarna kan iedereen (hopelijk helemaal tevreden) naar huis. We verzamelen om 12.15 uur voor de ingang van de jeugdopleiding.

Tot slot gaan we ook nog iets anders doen dan voetballen: We gaan namelijk in de herfstvakantie met ADO KIDS een echt kinderconcert bezoeken! Elke ADO KID mag zich hier (naast 1 voetbalactiviteit) ook nog voor opgeven. Kaarten kosten voor ADOKIDS en ouders slechts € 7,50 per stuk i.p.v.€ 10,00. En nog toffer is dat je ook voor andere vriendjes en vriendinnetjes mag reserveren met jouw lidmaatschap. Opgeven kan tot en met zondag 3 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en het aantal begeleiders en eventueel vriendjes / vriendinnetjes.

Donderdag 21 oktober 2010: Kinderconcert
TotallyKidz zal dan weer de poptempel -Het Paard Van Troje- in Den Haag omtoveren tot het kinderHALLOWEENdomein van Nederland. Na 3 succesvolle edities, zal de 4e editie alleen maar leuker, beter en spectaculairder worden. Er zijn diverse optredens, zoals o.a. popgroep Hit!, Doenja en Kids, meidengroep ReADY, 13 jarige Monsy en een muzikale showcase van de cast van "Sinterklaas en het pakjes mysterie". De hoofdact zal dit jaar de winnaar van het Eurovisie Junior Songfestival, Ralf Mackenbach, zijn. Daarnaast is er nog een Party Schminkteam en een goodiebag voor iedere bezoeker.

De kleine zaal zal in het teken staan van "Totally Fit Kidz": Gezond Bewegen en eten. Hier zullen Peter en Cilla, bekend van popgroep CHIPZ, danspasjes uitleggen in de diverse workshops.

Voor elke activiteit geldt: Meer informatie volgt via de mail na aanmelding!

Met groengele groet,

Storky