Maandagavond 18.45 uur, gedurende het hele seizoen is dat steeds het moment voor ADO TV op Eredivisie Live. Lekker een kwartiertje achterover leunen en volledig bijgepraat worden over je eigen club. De uitzending is ook te zien via <a href="http://www.eredivisie.nl" target="_blank">www.eredivisie.nl</a>.

ADO TV maandag 20 september 2010
Presentatie: Rick Hoogendorp

De doelpunten van Willem II - ADO Den Haag (2-4) met reacties na afloop van Ahmed Ammi en Dmitry Bulykin.

Nieuws: Contract voor doelman Nico Pellatz
Nieuws: Hamstringblessure houdt Danny Buijs vier tot zes weken aan de kant

Timothy Derijck is een professional pur sang. Op de training spat het plezier en de werklust er van af bij de Belg. ADO TV zocht hem op.

Gino Coutinho klaart, net als aan het eind van het vorig seizoen, de klus onder de lat bij ADO Den Haag. De doelman kreeg afgelopen zomer een nieuw contract aangeboden en is blij met het vertrouwen dat de club in hem heeft. Een serieus gesprek met de doelman.

Middenvelder Kevin Visser scoorde twee weken geleden zijn eerste competitiedoelpunt voor ADO Den Haag. Met ADO TV blikt Visser terug op die treffer en kijkt hij vooruit.

Er komt een drukke week aan voor ADO Den Haag. In het KNVB Bekertoernooi speelt ADO Den Haag tegen Excelsior `31. Daarna volgt de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.
Trainer John van den Brom blikt vooruit.

De mannen van Groen Geel Hart TV filmden in het uitvak bij Willem II, een mooie sfeerreportage.