Ze zijn er weer, de soepele ADO Den Haag trainingsshirts van de selectie die ook als vrije tijdsshirt te dragen zijn. Voorzien van het clublogo zijn dit ideale shirts voor de aankomende zomer. Vanaf heden zijn deze shirts verkrijgbaar in de Fanshop van ADO Den Haag voor slechts 22 euro. De shirts zijn er in navy, zwart en wit.

Ook zijn er weer supportershorloges binnen gekomen. Dus kom eens langs in de Fanshop en kijk of dit klokje iets voor u is.49,95

Online Fanshop
Klik hier om naar de Official Online Fanshop van ADO Den Haag te gaan. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Vul het winkelwagentje met de gewenste producten en wij zorgen er dan voor dat de bestelde producten binnen vijf werkdagen thuis worden bezorgd.

Fanshop Stadion
Voor de aanschaf van merchandise kun je terecht in de fanshop van ADO Den Haag. De Fanshop bevindt zich aan het Haags Kwartier 21 (achter het Haagse Heldenplein/Standbeeld van Aad Mansveld. Op de begane grond).

Openingstijden Fanshop Stadion:
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur
Donderdag van 13.00 uur t/m 20.00 uur
Vrijdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur t/m 17.00 uur *
*Behalve bij een thuiswedstrijd, dan is de shop twee uur voor aanvang wedstrijd geopend t/m een uur na afloop van de wedstrijd.

Klik hier om naar de Official Online Fanshop van ADO Den Haag te gaan (http://fanshop.adodenhaag.nl)