ADO Den Haag heeft Wim van Laar aangesteld als het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding, hij volgt hiermee Oscar Alkemade op.

Daarnaast blijft Van Laar zijn taken als trainer/coach van hoofdklasser HBS tot 1 juli 2010 uitvoeren. Van Laar kan bogen op een grote staat van dienst, zowel als voetballer, maar vooral als trainer/coach. Met de komst van Van Laar verkrijgt ADO Den Haag een persoon die in ruime mate voldoet aan de eisen die zij zich had gesteld voor het Hoofd Jeugdopleiding.

De belangrijkste daarvan waren een trainer met leidinggevende capaciteiten en ruime ervaring zowel met jeugd als senioren, bewezen sportieve successen, een Haaglands voetbalnetwerk en kennis van ADO Den Haag. ADO Den Haag is zeer content met de komst van Wim van Laar en verwacht hiermee een extra impuls te geven aan de kwaliteit van haar jeugdopleiding.

Oscar Alkemade wordt onder de hoede van Van Laar Manager Regionale Jeugdopleiding. ADO Den Haag staat aan de vooravond toe te treden tot het selecte gezelschap van 14 door de KNVB aangewezen en gecertificeerde Regionale Jeugdvoetbal Opleidingen (RJO). Met deze opleiding faciliteert ADO Den Haag dé profvoetbalopleiding in de regio Groot Haaglanden, waarbij vanzelfsprekend een opleiding tot profvoetballer voorop staat, in combinatie met een goede schoolopleiding. Alkemade zal zich tevens bezighouden met de belangen van ADO Den Haag bij de transformatie van het Zuiderpark tot topsportopleidingscentrum.