ADO Den Haag A2 heeft de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sparta AV met 6-1 gewonnen. In de 1e helft stuitte ADO Den Haag op een rood witte muur  en het lukte niet om de scoren. ADO Den Haag raakte wel via Andre Ntambue de lat en via Thomas Verheijdt de paal. Het duurde tot de 41e minuut voordat ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong kwam.

Na een mooie aanval over meerder schuiven kwam de bal bij Thomas Verheijdt die beheerst de 1-0 scoorde. Nog voor de rust werd het 2-0 voor ADO Den Haag. Na een vrije trap van Hadil Tihouna tikte Thomas Verheijdt de bal licht aan en verraste de Rotterdamse keeper waardoor de ruststand 2-0 werd. In de 2e helft was de eerste kans voor Sparta, maar de kopkans ging naast. In de 51e minuut besliste Thomas Verheijdt de wedstrijd door na een goede actie de 3-0 op het scorebord te zetten. Na de goal van Thomas Verheijdt brak het tijdperk van Ricardo Samoender aan. Nadat hij eerst nog de paal had geraakt, legde bij na een goede actie de panklaar voor Kevin Schutte die de 4-0 scoorde. Vlak hierna kreeg Sparta een penalty die beheerst werd gescoord. Binnen de minuut scoorde Ruperto Dorothea de 5-1 na een goede actie. Het laatste woord had Ricardo Samoender die uiteen vrije de 6-1 eindstand op het bord zette.

Scheidsrechter: De heer Van Ekelenburg

Gele kaarten ADO Den Haag: --

Opstelling: Ricardo Kieboom, Daley Windhorst, Kevin Schutte, Diederik Hoogerwaard, Justin Lopes. Hadil Tihouna, Steven Sanchez Angulo (46e Ruperto Dorothea), Ricardo Samoender, Thomas Verheijdt, Robin de Hey (68e Jasper van Lingen), Andre Ntambue (60e Jop Verhagen)

ADO Den Haag C2 – PSV C2 4–3
Alleen de stralende zon al beloofde veel goeds zondagmiddag op ‘De Aftrap’, en ADO Den Haag C2 maakte dan ook het toch al goede voetbalweekend van de jeugd compleet door PSV te verslaan met 4-3. ADO Den Haag ging fel en vol Haagse bluf van start. Na 3 minuten mocht er echter opnieuw afgetrapt worden na een penalty van PSV. Jaimy de Groot deelde een schouderduw uit, die bestraft werd met een strafschop. PSV liet dit buitenkansje niet onbenut en zo werd de stand al snel 0-1. ADO Den Haag stelde snel orde op zaken.

Jermaine Mezach schoot op doel, niet eens onhoudbaar, maar de keeper kreeg zijn handen niet goed achter de bal. Even later kwam PSV voor de tweede keer op voorsprong. Maar weer, en ook niet voor het eerst dit seizoen, toonde de C2 veerkracht en vocht zich met goed en dominant voetbal terug in de wedstrijd. ADO Den Haag had een aantal goede combinaties en kansen en was duidelijk de baas over PSV. Jersylee Riley, Anas el Hammouchi en Guy Smith hadden het middenveld in handen en Jermaine Mezach was een plaag voor de Eindhovense defensie. Dit betaalde zich dan ook uit in een aantal doelpunten. Door goals van Jermaine Mezach (2x) en Jan Verduijn stond het met nog 25 minuten op de klok 4-2. PSV ging vol op de aanval spelen en bracht vier spitsen in. In deze spannende en emotionele fase bleef ADO Den Haag op de been en kreeg nog goede kansen via de counter. Toch was het PSV wat nog wist te scoren, maar deze aansluitingstreffer kwam te laat en doordoor won ADO Den Haag dit voetbalgevecht terecht met 4-3.