Vanaf aanstaande maandag 8 maart biedt Eredivisie Live iedere week ADO TV. Iedere maandag om 18.25 uur is er het laatste nieuws en exclusieve sfeerreportages rondom ADO Den Haag te zien.

Met ADO TV blijven de fans altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond hun zo geliefde club. Met voor- en nabeschouwingen op de wedstrijden, samenvattingen maar ook bijzondere achtergrondreportages over de club en alle betrokkenen, zowel voor als achter de schermen. ADO TV opent deuren die voor anderen gesloten blijven. ADO TV wordt gemaakt in samenwerking met TV West.

ADO TV, vanaf 8 maart iedere maandag om 18.25 uur op Eredivisie Live, het programma wordt herhaald op maandag om 00:00 uur en op dinsdag om 11:45 uur.

Eredivisie Live
Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs en Endemol, voor iedereen in heel Nederland te ontvangen. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan met deskundige analyses van Jan van Halst, Jaap Stam, Ruud Gullit, Guus Hiddink, Erwin Koeman en Ronald Koeman. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel internationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker en de EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje. Naast de vele live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV, documentaires over de grootste clubs in de wereld, Real Madrid TV en drie keer per week een vers ‘Eredivisie Magazine’ met het laatste nieuws van en over alle clubs. Iedere vrijdag blikken Wilfred Genee en Johan Derksen vooruit op de eerstvolgende Eredivisie speelronde in `Doordekken`. En `De Ballen` is het enige echte voetbalprogramma speciaal voor kids!