Op uitnodiging van burgemeester Van Aartsen, was Lex Immers dinsdagavond de eerste Hagenaar die zijn stem voor de gemeenteraadsverkiezingen uit mocht brengen.

In het Koorenhuis stond een behoorlijk wachtrij én een immens pak persfotografen. De burgemeester zelf zat achter de tafel van dit nachtelijk stembureau. Immers, gevolgd door zijn opa, kreeg als eerste een stembiljet overhandigd.
Terwijl de camera`s flitsten ging de middenvelder van ADO Den Haag rustig het stemhokje in om zijn voorkeur in te vullen. Als ambassadeur van Den Haag War Child City en als betrokken bewoner van de stad Den Haag liet Immers zien dat het belangrijk is je stem te gebruiken.
De burgemeester wilde graag Lex Immers als `startstemmer` zodat hij als sporter en jonge inwoner van de stad kon laten zien dat het goed is om de gang naar de stembus te maken, ook voor de gemeenteraad!
De gehele nacht kon er nog gestemd worden, maar Lex Immers ging netjes naar huis en naar bed, want woensdagmorgen vroeg werkt hij weer hard aan zijn herstel zodat hij zo snel mogelijk weer kan spelen.