Eindelijk was het afgelopen maandag, 22 februari,  zo ver, het was tijd voor het altijd spectaculaire ADO KIDS zaalvoetbaltoernooi.

In de mooie zaal van HKV Ons Eibernest werd er gespeeld in een poule van vijf teams. Er waren twee groepen ingedeeld naar leeftijd van totaal zo’n 60 enthousiaste ADO KIDS.
Om 13.00 gingen de eerste 30 jonge ADO fans fanatiek van start! Onder luid applaus van de vele ouders werd er gestreden met en tegen de ADO Den Haag spelers Kees Luijckx en Jens Toornstra.
Na afloop werd er door de ADO KIDS nog een laatste sprintje getrokken om aan handtekeningen te komen van hun grote helden. De middag werd vastgelegd op een mooie groepsfoto gemaakt met onze eigen Storky in het midden.

Als tweede gingen er 30 oudere ADO-Den Haag fans vol enthousiasme hun wedstrijden spelen. Zeer fanatiek en met schitterend spel probeerde ze elkaar af te troeven. De oudere jeugd mocht genieten van de voetbalhoogstandjes van Robert Zwinkels en Serhat Koksal. Uitstekend keeperswerk heeft Robert Zwinkels natuurlijk ook tegen Feyenoord laten zien maar de reddingen die hij vandaag moest verrichten om overeind te blijven tegen de talentvolle jeugd waren zeker niet mis!

Alle kinderen kregen na afloop van het toernooi een mooie medaille omdat meedoen belangrijker is dan winnen.

Alles bij elkaar was het een dag met mooie herinneringen die zeker voor herhaling vatbaar is!