Terwijl de oudste jeugd van ADO Den Haag heerlijk vertoefd op het trainingskamp in Turkije ploetert de jongste jeugd de gehele week voort in de kou van Nederland. Gelukkig heeft het in Den Haag niet tot nauwelijks gesneeuwd en kon men afgelopen week minimaal 2x trainen.

Vandaag konden zelfs 3 opleidingselftallen het veld op om een oefenwedstrijd te gaan spelen. Netwerkpartner Quick had een prima veld klaarliggen voor 3 goede oefenpotjes. De Etop van ADO Den Haag mocht vroeg uit de veren zodat men om 09.00 uur kon aantreden tegen de D2 van Quick. Het werd een leuke wedstrijd met een 2-2 eindstand als resultaat.

Vervolgens was het de beurt aan de C2 van ADO Den Haag die het op mocht nemen tegen het goede C1 elftal. Door een aantal fouten in de verdediging bij ADO Den Haag stond het bij rust 4-0 voor de thuisploeg. Dit was tevens ook de eindstand want in de tweede helft werd er niet meer gescoord. Als afsluiter stond het treffen tussen beide E1 teams op het programma. Ook dit werd een interessante en leuke wedstrijd met uiteindelijk Quick als winnaar, eindstand 4-3.