Na een koude winterstop staat op zaterdag 30 januari de eerste thuiswedstrijd van 2010 op het programma. In het ADO Den Haag Stadion ontvangt de ploeg van Raymond Atteveld sc Heerenveen en voor dit duel mogen dagkaarten verkocht worden. Dus niets hoeft u tegen te houden om te komen!

Een overvol groengeel gekleurd ADO Den Haag Stadion is het streven voor dit duel, en eigenlijk voor heel 2010! Om zoveel mogelijk mensen de optie te geven om naar het stadion te komen, heeft ADO Den Haag weer toestemming gekregen van de gemeente om voor het duel tegen sc Heerenveen dagkaarten te verkopen. De verkoop via Ticketbox blijft gewoon doorlopen, maar enthousiastelingen zonder Club Card kunnen nu ook hun favoriete ploeg aan komen moedigen. ADO Den Haag biedt de mogelijkheid om voor het duel met sc Heerenveen, op basis van een geldig legitimatiebewijs, een dagkaart voor deze wedstrijd te kopen. Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kan een kaart worden gekocht bij de stadionkassa. Er zal ter controle een kopie van uw identiteitsbewijs gemaakt worden. U mag een kopie meebrengen van uw identiteitsbewijs, dit wordt dan wel gecheckt met het origineel. Op de wedstrijddag dient u ook uw legitimatiebewijs te tonen.

Om drukte bij de kassa te voorkomen op de dag van de wedstrijd, adviseren we supporters om waar mogelijk vooraf al een kaart aan te schaffen.

De stadionkassa is geopend op dinsdag 26 januari 16.00 tot 20.00 uur, op donderdag 28 januari van 16.00 tot 20.00 uur en op de wedstrijddag vanaf 14.00 uur. Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag. Mensen die misbruik maken van de regeling worden aangemeld bij de KNVB. Alle gegevens van de toeschouwers worden gecontroleerd. Op verkochte kaarten is geen restitutie mogelijk. Pinnen bij de stadionkassa is mogelijk.

Kaartverkoop Ticketbox
De kaartverkoop loopt van zaterdag 9 januari tot en met vrijdag 29 januari bij alle TicketBox-verkooppunten. Vanaf heden is het ook mogelijk om via internet ( http://www.ado-denhaag.voetbalticket-shop.nl) een kaart aan te schaffen.

Voor dit duel gelden onderstaande toegangsprijzen.
Aad Mansveld Tribune vak F, G, H
Volwassenen € 17,- Kinderen t/m 12 jaar € 10,-
Haaglanden Tribune vak L, N, O, P, R
Volwassenen € 25,- Kinderen t/m 12 jaar € 15,-
Familie Tribune vak U, V (ADO KIDS-vakken)
Volwassenen € 15,- Kinderen t/m 12 jaar € 9,-

De verkoop via TicketBox eindigt op vrijdag 29 januari 21.00 uur. Op zaterdag 30 januari zijn de kassa’s van het ADO Den Haag Stadion vanaf 14.00 uur geopend. Bij aanschaf van losse toegangskaarten aan de stadionkassa’s wordt € 2,- handlingsfee in rekening gebracht. Op wedstrijddagen is de afdeling Ticketing in het stadion gesloten.

LET OP: Minder validen kunnen hun toegangskaart uitsluitend aan de stadionkassa aanschaffen.