Op woensdag 6 januari stonden er voor alle opleidingsteams een tweetal trainingen op het programma. De B1 en B2 vertrokken om 09.15 uur per bus richting het trainingscomplex voor hun eerste training van de dag, terwijl de A junioren zich moesten melden bij studiebegeleider Gerrit van Pelt voor het maken van hun huiswerk. Na de trainingen keerden de B junioren weer terug naar het hotel en gingen na de lunch aan de studie.

De A junioren gingen direct na de studiebegeleiding naar het veld. Voor de A1 spelers was dit overigens de 2e training aangezien trainer Dennis den Turk reeds om 07.00 uur in de ochtend een strandloop voor zijn elftal had gepland. In de middag vertrokken alle teams naar het trainingscomplex voor hun tweede training. Gezien de omstandigheden in Nederland is het fantastisch om op deze prachtige velden te kunnen trainen.
Na een vermoeiende trainingsdag moesten de spelers die tentamens hebben zich opnieuw melden bij studiebegeleider Gerrit van Pelt voor leerwerk of zelfs het maken van een tentamen. Na het uitstekende diner hadden enkele spelers hun persoonlijke gesprek met de trainer en de overige spelers en begeleiders genoten van een vrije avond.Op donderdag 7 januari was er alleen een ochtendtraining en huiswerkbegeleiding voor alle teams. In de middag waren de teams vrij van trainingsactiviteiten en was er voor de A jeugd een vrij programma, terwijl de B junioren het plaatselijke centrum van Belek bezochten. De spelers die tentamens hebben konden de vrije middag goed gebruiken om nog een tentamen te maken of zich goed voor te bereiden voor de toets die op vrijdag wordt afgenomen. Na het diner was iedereen vrij en zo werd de avond door iedereen op zijn eigen manier ingevuld. Op vrijdag 8 januari staan er voor alle teams weer 2 trainingen op het programma.