ADO Den Haag heeft zich, net als afgelopen jaar, deze week ingezet voor de actie SintvoorIeder1, waarbij de voetbalclub de handen ineensloeg om sinterklaascadeaus te verzamelen voor kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal, de supportersvereniging, Sacha Komljenovic en Daryl Werker van het eerste mannenelftal en Nikki IJzerman en Lysanne van der Wal van het eerste vrouwenelftal gingen langs in de Centrale Bibliotheek in Den Haag om vanuit de club allemaal een steentje bij te dragen aan het grote doel. Sintvoorieder1 heeft als doelstelling om 50.000 cadeaus in te zamelen voor kinderen die opgroeien in armoede.

sintvoorieder1 adomannen

Sintvoorieder1-actie

Eén op de negen kinderen in de grote steden groeit op in (verborgen) armoede. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om een cadeau te krijgen van Sinterklaas op 5 december.
Stichting Sintvoorieder1 verzorgt met haar vrijwilligers pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor werkt de stichting samen met verschillende maatschappelijke partners die ervoor zorgen dat de cadeau-pakketten bij de juiste kinderen terecht komen. Radio West, Den Haag FMSleutelstadBOStudio AlphenOmroep DelftMidvlietRTV KrimpenerwaardRTV KatwijkRTV GouwestadZFM en Feel Good Radio voeren gezamenlijk actie om in totaal 50.000 cadeaus in te zamelen ten behoeve van de kinderen die anders met Sinterklaas geen cadeau krijgen. Van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november staan de omroepen (met name de radiozenders daarvan) in het teken van de actieweek Sintvoorieder1. Samen met de luisteraars is het doel om 50.000 cadeaus in te zamelen!

sintvoorieder1 adosupporters

Cadeaus

Afgelopen dinsdag gingen Nikki IJzerman en Lysanne van der Wal, speelsters van ADO Den Haag Vrouwen, op bezoek bij de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Ze overhandigden samen een gesigneerd shirt van het vrouwenteam als bijdrage aan de SintvoorIeder1-campagne. Later op die dag deden verschillende supportersgroepen van ADO Den Haag ook een prachtige bijdrage, van maar liefst 511 cadeaus. Op woensdag was het de beurt aan twee ADO Den Haag-spelers, Daryl Werker en Sacha Komljenovic, om de studio te bezoeken en hun steun te betuigen aan SintvoorIeder1. 

Op de slotdag van de actie kwam Natascha van Grinsven-Admiraal, algemeen directeur van ADO Den Haag, met een ultieme gift. Zij maakte in de uitzending bij Den Haag FM dat ADO Den Haag maar liefst 400 wedstrijdkaarten ter beschikking stelt voor de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap. Hierdoor kunnen de gezinnen die met deze actie worden bereikt een zorgeloze avond beleven in het stadion van ADO Den Haag.

ADO Den Haag spreekt haar waardering uit aan iedereen die bij deze prachtige actie betrokken is!

sintvoorieder1 adovrouwen