Maandagavond staat het duel tegen Jong FC Utrecht op het programma. Een weerzien van onze hoofdtrainer Darije Kalezic met het team waar hij de afgelopen twee seizoenen aan het roer stond. ADO Den Haag kent een druk programma tot aan het einde van dit jaar en wil in de komende periode zoveel mogelijk punten behalen om in de winterstop zo hoog mogelijk op de ranglijst te staan. Om resultaat te behalen moet er dus worden afgerekend met de Utrechtse beloftenploeg, die al vanaf het begin van de competitie in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie bivakkeert. Desondanks wist de ploeg van trainer Ivar van Dinteren een aantal grote clubs te verslaan, zoals SC Cambuur, Roda JC Kerkrade en FC Groningen, dus de Haagse formatie is gewaarschuwd. In deze Alles Over voorzien we je onder andere van een aantal leuke statistieken en vind je alles wat je moet weten over je wedstrijdbezoek. Een prettige wedstrijd alvast en tot maandag!

FEITEN EN WEETJES

  • Minutenvreters: Matteo Waem en Henk Veerman zijn bij ADO Den Haag de enige twee spelers die nog geen minuut misten in de competitie.
  • Rood: De rode kaart van Silvinho Esajas in de wedstrijd tegen SC Cambuur was de eerste rode kaart voor een speler van ADO Den Haag in competitieverband tot dusver. Ook was het de eerste rode prent uit de carrière van Esajas.
  • Een lastige tegenstander: Jong FC Utrecht is voor ADO Den Haag tot nu toe een lastige tegenstander gebleken. Vier maal troffen beide ploegen elkaar, waarvan drie keer de punten werden gedeeld. Alleen bij de eerste ontmoeting wisten de Hagenaars te zegevieren. Op 6 december 2021 werd het 1-4 in het voordeel van ADO Den Haag door twee eigen doelpunten en goals van Verheydt en Catic.
  • Internationale ploeg: Namens ADO Den Haag kwamen dit seizoen de meeste verschillende nationaliteiten in actie van de hele Keuken Kampioen Divisie: 12 verschillende nationaliteiten totaal. Hiermee laat het FC Dordrecht (11) net achter zich. 

VAKKEN D/E WEER OPEN; ALTERNATIEVE ZITPLAATSEN VOOR VAKKEN K/J VANWEGE WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden aan het dak ter hoogte van de vakken D en E zijn afgerond dus vanaf komende zondag zijn die vakken weer geopend. Ondertussen zijn de werkzaamheden ter hoogte van de vakken K en J gestart. Seizoenkaarthouders op vak K vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak L. Seizoenkaarthouders op vak J vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak H. Toegangskaarten voor de betreffende gesloten vakken blijven dus gewoon geldig voor toegang tot de wedstrijd. Onze excuses voor eventueel ongemak en alvast bedankt voor je begrip.

STADIONKASSA'S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE MAANDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

ADO Den Haag-account vereist voor aanschaf kaarten
Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa. Nog geen ADO Den Haag-account? De stappen eenmalig doorlopen doe je via adodenhaag.nl/registratie. Let op! Doorloop alle stappen waaronder een identificatie via IDIN. Identificatie kan tot 24 uur in beslag nemen. Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees het programmaboekje hieronder.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Jong FC Utrecht, seizoen 2023-2024