Na twee en een halve maand blessureleed maakte Daniel Granli afgelopen week zijn rentree voor ADO Den Haag. In het oefenduel tegen Excelsior Rotterdam speelde de centrale verdediger het eerste half uur mee. Een mooi moment voor de Noor, die pas drie officiële wedstrijden in actie kwam sinds zijn komst naar de hofstad. Bij ADO TV blikte Daniel Granli terug op de afgelopen periode die in teken stond van revalideren van zijn blessure en ging hij in op komende weken waarin ook zijn officiële rentree lonkt.

"Het is fantastisch om weer terug te zijn. Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij het team zat. Daarom voelde het goed om in de oefenwedstrijd weer wat minuten te maken. Als je langer dan twee maanden eruit bent geweest, kost het natuurlijk wat tijd om weer in het voetbalritme te komen." 

Verplicht moeten toekijken is natuurlijk voor geen enkele voetballer leuk. Het was daarom een fikse tegenvaller toen Daniel Granli een terugslag in zijn herstel. "Het is natuurlijk altijd vervelend om geblesseerd te zijn. Zeker als je bij een nieuwe club komt, dan wil je het team helpen. Gelukkig doet het team het goed en dat heeft het makkelijker gemaakt. Natuurlijk blijft het alsnog niet leuk, maar ik ben blij weer terug te zijn."

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV met Daniel Granli in aanloop naar FC Dordrecht - ADO Den Haag.