Pasen is een tijd om samen met de familie en/of vrienden door te brengen. Helaas is dit momenteel niet mogelijk wegens het coronavirus. Om de mensen die elkaar deze dagen moeten missen toch een beetje bij elkaar te brengen, hebben de Focus & Fun Foundation, INTO Telecom & IT, VodafoneZiggo en ADO Den Haag in de Maatschappij de handen ineengeslagen en besloten om een muziekboeket aan te bieden aan de bewoners van Florence Mariahoeve en De Mantel in Voorburg.

Kwekerij De Opstal uit Naaldwijk en de Supportersverenigingen van ADO Den Haag, FCDH, Fansupport en SV Haagsche Bluf sloten zich hierbij aan met boeketten rozen en een ADO Den Haag-spandoek met Haagse Harry, ondertussen overbekend bij verschillende zorglocaties in Den Haag.

Het muziekboeket betekent dat men een videoboodschap kan inspreken of een favoriet muzieknummer kan aanvragen voor opa, oma, vader, moeder of een medewerker in het verzorgingshuis. Via het YouTube-kanaal van de Focus and Fun Foundation kunnen de videoboodschappen en de verzoeknummers worden bekeken.

Op vrijdag 10 april was het zo ver. Najib Amhali las de berichten voor en Dennis van Hoorn en Alexander Broussard verzorgden de live-muziek. De bewoners reageerden enthousiast en voor zover mogelijk werd er meegedanst achter de ramen en op de balkonnen! Hoogtepunt was de symbolische overdracht van een bosje bloemen aan mevrouw Bos door Amhali. Kwekerij De Opstal verzorgde 100 rozen in vele kleuren voor haar 100ste verjaardag die komend weekend wordt gevierd!