Ook de tweede thuiswedstrijd in de Eredivisie, het duel met Vitesse op zondag 18 oktober, heeft het maximale aantal beschikbare e-tickets bereikt. Door de geldende coronamaatregelen kan ADO Den Haag slechts een beperkt aantal Seizoenkaarthouders ontvangen. Het is daardoor niet meer mogelijk om nog kaarten te bestellen voor deze wedstrijd. 

Seizoenkaarthouders hadden van maandag 7 september 12.00 uur tot vrijdag 11 september 12.00 uur een eerste keuzemogelijkheid om een toegangskaart te verzilveren voor één van de eerste twee competitiewedstrijden in het Cars Jeans Stadion (tegen FC Groningen of Vitesse). Seizoenkaarthouders die eerder voor FC Groningen hadden gekozen, zijn vanaf maandag 14 september 12.00 uur nog in de gelegenheid gesteld ook een e-ticket voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse te verzilveren. 

Nog wel mogelijkheden voor jeugd
Jeugd in de leeftijdscategorie van 14 tot en met 17 jaar heeft nog wél de mogelijkheid om een e-ticket te verzilveren. Door gebruik te maken van het uitvak kunnen wij Seizoenkaarthouders in deze leeftijdsgroep de garantie bieden om alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag bij te kunnen wonen.

Nieuwe keuzemomenten
ADO Den Haag houdt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. De maatregelen en het beleid kunnen veranderen; om die reden zal ADO Den Haag haar Seizoenkaarthouders uiterlijk twee weken voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ persoonlijk informeren over nieuwe keuzemomenten.