De voorbereiding zit erop en dus staat het Eredivisieseizoen op het punt van beginnen. De oefencampagne was niet alleen een belangrijke test op het veld, maar ook daarbuiten. Graag leggen we uit hoe ADO Den Haag haar supporters zo optimaal mogelijk in de gelegenheid wil stellen om thuiswedstrijden in de competitie bij te wonen.   

Van maandag 7 september 12.00 uur tot vrijdag 11 september 12.00 uur kan je als Seizoenkaarthouder jouw toegangskaart verzilveren voor één van de eerste twee competitiewedstrijden, tegen respectievelijk FC Groningen (zondag 20 september, 12.15 uur) en Vitesse (zondag 18 oktober, 14.30 uur). Op deze manier streven wij ernaar om alle Seizoenkaarthouders gelijke mogelijkheden te bieden.

Seizoenkaarthouders mogelijk naar beide thuiswedstrijden
Indien er na vrijdag 11 september nog kaarten beschikbaar zijn voor één van de twee thuiswedstrijden, krijg je als Seizoenkaarthouder op maandag 14 september vanaf 12.00 uur alsnog de kans om tevens een kaart te bestellen voor de wedstrijd waarvoor je (in eerste instantie) niet had gekozen. Het verzilveren van deze toegangskaart kan tot woensdag 16 september 12.00 uur.

Losse kaartverkoop voor Clubkaarthouders
Nadat ADO Den Haag al haar Seizoenkaarthouders de kans heeft geboden om toegangskaarten te verzilveren, zullen wij (indien nog beschikbaar) vanaf donderdag 17 september 9.00 uur ook Clubkaarthouders in de gelegenheid stellen om losse kaarten te kopen voor de wedstrijd tegen FC Groningen. ADO Den Haag zal later informatie verstrekken over (mogelijke) losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Wij doen er alles aan om elke beschikbare stoel zo optimaal mogelijk te benutten en hopen daarbij op jouw support te kunnen rekenen.

Kortom: bestellen e-ticket(s) voor eerste twee thuisduels

ticketverkoop site

Vol is vol!

Hierbij geldt het principe: vol is vol. Stel dat we voor ADO Den Haag - Vitesse de maximale capaciteit hebben bereikt, dan kun je enkel nog kaarten bestellen voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Wees er dus snel bij en kijk op voorhand alvast hoe je kan inloggen op je ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving.

Verzilver jouw e-ticket
Let op: met alleen je fysieke Seizoenkaart, die voor de eerste thuiswedstrijd bij (Full) Support Seizoenkaarthouders op de mat zal vallen, heb je dus geen toegang tot de thuiswedstrijden. Volg onderstaande stappen en verzilver jouw e-ticket.

1. Log in op je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving
2. Kies de wedstrijd van jouw voorkeur.
3. Kies een stoel op jouw tribune. Lees hieronder de voorwaarden.
4. Gelukt? Je ontvangt een e-mail met jouw e-ticket voor de wedstrijd.
5. Belangrijk: print jouw e-ticket uit en neem deze mee naar de wedstrijd.

Hoe kan jij ons helpen om de capaciteit te verhogen?

 • Eén huishouden: op verschillende tribunes zijn er twee, drie of soms vier stoelen naast elkaar beschikbaar. Seizoenkaarthouders uit één huishouden hebben de mogelijkheid om naast elkaar te zitten. ADO Den Haag zal hier toezicht op houden, maar wijst tevens op de eigen verantwoordelijkheid bij het maken van een keuze. Indien er een onjuiste stoel wordt geselecteerd, dan krijg je mogelijk een andere stoel toegewezen.
 • Jeugd van 14 tot en met 17 jaar: deze groep vormt een uitzondering, wat bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke bezetting. ADO Den Haag heeft het uitvak (vak X) ingericht voor jeugd, die onderling geen afstand hoeft te houden. Dankzij deze maatregel kunnen de jongere Seizoenkaarthouders alle thuiswedstrijden bijwonen. Op dit vak zal vanaf donderdag 17 september ook losse kaartverkoop plaatsvinden, zodat we hier een vol vak kunnen realiseren.
 • Stoelkeuze per tribune:
  • Seizoenkaart op vak D, E, F, G, H of J: kies een stoel op de Aad Mansveldtribune of vak V.
  • Seizoenkaart op vak K, L, M, N, O, P, Q, R of S: kies een stoel op de Haaglandentribune.
  • Seizoenkaart op vak T, U, V of W: kies een stoel op vak W.
  • Seizoenkaart op vak A of C: kies gewoon voor een stoel op vak A of C. De vakken T en U zullen als uitwijkmogelijkheid dienen.  
 • Familiepakket: Seizoenkaarthouders met een familiepakket hebben maar één relatienummer voor het gehele gezin. Gebruik dit nummer om één stoel op vak W te kiezen. Wij verzoeken je om daarna een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan te geven met welke gezinsleden jij de wedstrijd wil bijwonen.

Alleen samen ADO Den Haag
Natuurlijk beseffen we dat de te nemen maatregelen niet ideaal zijn. Tegelijkertijd doen we er alles aan om jouw wedstrijdbezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. We rekenen op jouw medewerking en willen je tegelijkertijd bedanken voor je begrip, onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid.