We maken ons weer op voor een hopelijk mooie voetbalavond in het Bingoal Stadion nadat de competitie een weekje stil heeft gelegen vanwege de interlandbreak. Tot aan eind november staat er elke week minstens één duel gepland voor ADO Den Haag met om te beginnen het duel tegen Jong PSV van vrijdag. In deze Alles Over lees je alles wat je moet weten over deze wedstrijd: van interessante feiten en weetjes tot alle informatie over een nieuwe kaart waarmee je alle thuiswedstrijden tot aan de winterstop kan bezoeken. 

Zes Keer Thuis!

De wedstrijden van ADO Den Haag beleef je het liefst in het stadion! De restricties op kaartverkoop zorgen er helaas voor dat enkel Seizoenkaarthouders bij de thuiswedstrijden aanwezig kunnen zijn. ADO Den Haag doet er tegelijkertijd alles aan om, binnen de mogelijkheden die er zijn, een interessant alternatief te bieden. Dat is er nu; Zes keer thuis! Met deze kaart ben je vanaf slechts EUR 55,- verzekerd van de volgende zes thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion! Dit is jouw kans om bij het duel tegen Jong PSV te zijn. Bekijk hier alle informatie over deze kaart.

Feiten en weetjes

  • ADO Den Haag en Jong PSV behoren tot de zes ploegen die in de laatste drie speelronden van de Keuken Kampioen Divisie geen nederlaag leden (allebei W1, G2); beide teams scoorden in deze duels vijf keer, maar ADO kreeg één tegendoelpunt meer dan de PSV-beloften (4 om 3).
  • ADO Den Haag maakte dit kalenderjaar 34 van de 38 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie uit open spel (89,5%), het hoogste percentage van alle ploegen in 2022 na Excelsior (91,2%).
  • Jong PSV won geen van de laatste zes uitduels in de competitie maar verloor er ook slechts één (G5) en kwam in al deze duels tot scoren.
  • Van alle spelers met 100+ speelminuten in dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen creëerden ADO-spelers Amar Catic (3,5) en Xander Severina (3,4) per negentig minuten de meeste kansen.

Voorbeschouwing

 

Lex Schoenmaker familie-tribune weer geopend

De Lex Schoenmaker familie-tribune zal deze vrijdag weer geopend zijn. Het betreft de vakken V, W. ADO Kids leden en partnerclubs van ADO Den Haag zijn eerder deze week persoonlijk geinformeerd over de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen voor deze tribune. 

Vakken S, T, U

De vakken S, T, U blijven vanwege herstelwerkzaamheden aan het dak nog even gesloten. Seizoenkaarthouders op S vragen wij plaats te nemen op vak R. Seizoenkaarthouders op de vakken T en U vragen wij plaats te nemen op de vakken V en W. 

Fanstore geopend vanaf 14:00 uur

Op deze wedstrijddag heb je vanaf 14:00 uur de tijd om de Fanstore te bezoeken. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

Programmaboekje

Lees het programmaboekje hieronder.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Jong PSV, seizoen 2022-2023