Ricardo Kishna is officieel terug bij ADO Den Haag. Vanmiddag tekende de Hagenaar een nieuw contract die hem voor minstens één seizoen, plus een optie voor een extra seizoen, aan de club verbindt. Beide partijen worden herenigd nadat Kishna’s contract afgelopen zomer afliep bij de club.

“We hoeven denk ik niet uit te leggen wat de kwaliteiten van Ricardo zijn en wat zijn band is met de club. Afgelopen weken heeft hij met ons mee getraind en minuten gemaakt in het oefenduel tegen FC Groningen vorige week. We hebben er geen geheim van gemaakt dat we hem weer graag terug zouden verwelkomen bij ADO. Met het contracteren van Ricardo geven we onze selectie een kwaliteitsimpuls en daarnaast kan hij ook met zijn ervaring het nodige toevoegen aan het team. We zijn heel blij om Ricardo er weer bij te hebben”, aldus Technisch Manager Daryl Janmaat.

(L-R)

Ricardo Kishna trainde de afgelopen weken al mee met de groep en dat voelde meteen vertrouwd. “Vanaf het moment dat ik hier het veld weer opstapte een paar weken geleden voelde het als thuiskomen. De afgelopen tijd hebben we heel goed kunnen trainen met de groep en was het fijn om weer in een wedstrijd minuten te maken in het vertrouwde geel en groen. Ik kan niet wachten om dit team te helpen en zoveel mogelijk goede resultaten te halen zodat we zo snel mogelijk weer terugkeren waar we thuishoren. Ik ben fit en ik kijk er erg naar uit om met deze groep te gaan strijden voor onze doelstelling.”