Woensdagmiddag werd bekend dat Ricardo Kishna officieel terugkeert bij ADO Den Haag. ADO TV sprak met hem op Sportpark Prinses Irene. "Het verliep allemaal vrij soepel" Aldus Ricardo. "In eerste instantie was de insteek om de conditie op peil te houden en fit te worden. Ondertussen ben ik wel betrokken geweest en heb ik geprobeerd mijn steentje bij te dragen, ook bij wedstrijden. Ik denk dat het van beide kanten goed beviel zodat we tot dit zijn gekomen."

Eerder had Kishna aangegeven dat hij de club ging verlaten, maar de zaken staan er nu anders voor. "Destijds heb ik in een kritisch interview aangegeven dat ik niet blij was met hoe het er toen voor stond, dat is in de tussentijd wel veranderd. Daarnaast deed het me zeer om te zien hoe het seizoen van start ging en aan de andere kant zijn ook niet de dingen op mijn pad gekomen waar ik op gehoopt had".

Ricardo Kishna kan een kwaliteitsimpuls heven aan de selectie. "Ik hoop dat ik een stukje voetbal en creativiteit aan de ploeg kan toevoegen. daarnaast heb ik ook de ervaring, zoals bijvoorbeeld het halen van de finale vorig seizoen. Ik heb ook de degradatie meegemaakt, dat zijn de dingen die met de jongens kan delen."

Het zou zo maar kunnen dat Kishna vrijdag bij de wedstrijd selectie zit. "Dat is natuurlijk aan de trainer, maar ik voel me goed. Ik heb vorige week een half uur meegedaan in de oefenwedstrijd. Ik ga er stiekem vauit dat ik er vrijdag bij zit."