De wedstrijden van ADO Den Haag beleef je het liefst in het stadion! De restricties op kaartverkoop zorgen er helaas voor dat enkel Seizoenkaarthouders bij de thuiswedstrijden aanwezig kunnen zijn. ADO Den Haag doet er tegelijkertijd alles aan om, binnen de mogelijkheden die er zijn, een interessant alternatief te bieden. Dat is er nu; Zes keer thuis! Met deze kaart ben je vanaf slechts EUR 55,- verzekerd van de volgende zes thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion! 

Vr. 30-09-2022 ADO Den Haag - Jong PSV
Vr. 07-10-2022 ADO Den Haag - FC Eindhoven
Vr. 21-10-2022 ADO Den Haag - De Graafschap
Vr. 04-11-2022 ADO Den Haag - VVV Venlo
Zo. 20-11-2022 ADO Den Haag - Roda JC
Vr. 16-12-2022 ADO Den Haag - Top Oss

actiebtnzeskeerkaart

Zes keer thuis; 
Klik hier om jouw 'Zes keer thuis-kaart' te bestellen. In onze ticketshop kies je voor 'Zes keer thuis' en het vak waar je wil zitten. Bekijk alle voorwaarden en tarieven. Doorloop je het gehele proces dan ben jij verzekerd van de volgende zes thuiswedstrijden van ADO Den Haag. 

Een digitale toegangskaart; 
Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail toegestuurd waarbij je ook direct je ‘digitale’ toegangskaart ontvangt. Dit is één toegangskaart die recht geeft op het bezoeken van de zes thuiswedstrijden. Deze kaart kun je geprint meenemen of digitaal scannen voor toegang tot de thuiswedstrijden. Let op, je ontvangt geen ADO Den Haag ‘hardcard’ bij aanschaf van de 'Zes keer thuis'.  

Nergens aan vast;
De 'Zes keer thuis-kaart' sluit je als vanzelfsprekend af voor zes wedstrijden. Het is niet mogelijk om gedurende deze periode je kaart om te zetten naar een ander vak dan wel een ander type (Seizoen)kaart. Deze kaart verloopt daarbij automatisch na de laatste wedstrijd in de serie (16 december 2022 - Top Oss) en zit je verder nergens aan vast. Je hoeft deze kaart dan ook niet op te zeggen. 

Voorwaarden;
Supporters van ADO Den Haag hebben de mogelijkheid om een 'Zes keer thuis-kaart' aan te schaffen. Dit is een persoonsgebonden kaart op naam. Het is dus mogelijk om één 'Zes keer thuis-kaart' aan te vragen per naam/account. Let op! Deze kaart is dan ook op naam en niet overdraagbaar. Betalen kan uitsluitend met IDEAL of creditcard. 

actiebtnzeskeerkaart