Datum:07 maart 2020Tijd:18:30Locatie:AFAS Stadion

 

Dankzij AZ kan ADO Den Haag de bus- en autocombi voor een gereduceerd tarief aanbieden. De Alkmaarse club heeft de wedstrijdtickets vanwege het lenen van het Cars Jeans Stadion gratis aangeboden aan onze club. ADO Den Haag heeft de prijzen van de bus- en autocombi daarop gelijkgetrokken, op basis van de kosten van het organiseren van de buscombi, inclusief een korting. De club hoopt dat er zoveel mogelijk mensen met de buscombi naar Alkmaar gaan, omdat er vanwege het aantal beschikbare parkeerplaatsen dan meer mensen naar de wedstrijd kunnen gaan.

Buscombi
Seizoen- en Clubkaarthouders kunnen tot en met donderdag 5 maart 2020, 18.00 uur kaarten kopen voor de buscombi.

Autocombi
Alleen Seizoenkaarthouders kunnen tot en met donderdag 5 maart 2020, 18.00 uur kaarten kopen voor de autocombi, onder andere omdat er een beperkt aantal auto’s ontvangen kunnen worden. Supporters in de auto worden verzocht om met tenminste drie inzittenden af te reizen.

Als de kaarten voor de autocombi nog niet zijn uitverkocht, dan kunnen ook Clubkaarthouders vanaf donderdag 27 februari 2020, 09.00 uur tot en met donderdag 5 maart, 18.00 uur kaarten kopen.

Een autocombi omvat een regeling voor auto’s die niet meer dan negen personen mogen vervoeren.
Houder van de Seizoen- of Clubkaart dient het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen.

Kaartverkoop

Verplichte buscombi
Uiteindelijke prijs € 10,-
Verplichte autocombi
Uiteindelijke prijs € 10,-

 

actiebtn kaartverkoop