Relatie Venéco-ADO Den Haag wordt steeds hechter

De relatie tussen ADO Den Haag en strategisch partner Venéco wordt steeds hechter. Het Westlandse ICT-bedrijf heeft zich voor 3,5 jaar aan de club verbonden en daar komen mooie, concrete resultaten uit voort, vooral buíten de lijnen.

Het is een klassiek verhaal. In 1995 begonnen Wilbert Nederpelt en Edwin Veenman op een zoldertje met de bouw van computers met slechts familie en kennissen als afnemers. Van tien computers per jaar werden het er dertig. Toen er een bestelling van veertig computers binnenkwam, bleek het zolderkamertje te klein. Nederpelt en Veenman zochten een bedrijfspand en medewerkers. Venéco was geboren.

Venéco is een bekende naam in de wereld van automatisering, telecom en beveiliging, vooral regionaal. Algemeen Directeur Nederpelt ziet de markt in hoog tempo veranderen. “Eerst wilde iedereen alleen maar een computer. Toen moest iedereen overal snel bereikbaar zijn en bij zijn data kunnen. En nu is privacy en veiligheid van al deze informatie en data een urgent topic. Als Venéco spelen we voortdurend in de spits, zodat we steeds direct kunnen reageren op al deze ontwikkelingen.”

“Voetbal is inspanning en ontspanning. Zo ontzorgend werkt Venéco ook: wij doen alle inspanning, de klant kan ontspannen.”

De relatie tussen de mouwsponsor en ADO Den Haag is intensief en wederzijds. Venéco begon bij ADO Den Haag met het professionaliseren van ICT processen, daarnaast heeft Venéco de volledige camerabewaking rond het Bingoal Stadion gerealiseerd. En dit alles wordt ondersteund door transparante All-in servicepakketten tegen een vaste prijs per maand, zodat ADO Den Haag nergens meer omkijken naar heeft. Nederpelt lacht: “Voetbal is inspanning voor de ontspanning. Zo ontzorgend werkt Venéco ook: wij doen alle inspanning, de klant kan ontspannen.”

Venéco levert niet alleen business aan ADO Den Haag maar maakt ook optimaal gebruik van de andere mogelijkheden die deze relatie biedt. “We hebben onze intrek genomen in de Sky Lounge 3.10 en deze helemaal naar ons zin ingericht. Hier nodigen we regelmatig onze relaties uit, samen met hún relaties. Dat geeft een krachtig samenspel van ondernemers. Ook onze seminars over cyber security bijvoorbeeld houden we hier in het stadion. De relatie Venéco-ADO Den Haag is een relatie zoals we die graag zien,” besluit Nederpelt. “Intensief, wederzijds en met oog voor de lange termijn…!”

Naar de website

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team