CSU

CSU is naast schoonmaakpartner trots strategisch partner van ADO Den HaagSerge de Brouwer, Business unit directeur West: “We zien veel overeenkomsten tussen CSU en ADO Den Haag: we delen een rijke historie, zijn alert, vooruitstrevend en tonen dagelijks inzet om onze klanten en supporters een topbeleving te geven. Het partnerschap bekrachtigt onze betrokkenheid bij de club, de stad en de regio. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als naast het veld!”

 csu1

Al ruim 50 jaar is CSU de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Voor bedrijven, instellingen, overheden en organisaties verzorgt CSU op bijna 12.000 werklocaties een compleet pakket schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten. Met een excellente operatie en een innovatieve en gastvrije aanpak verzorgt CSU professioneel en betrokken maatwerk. Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en 16.500 mensen een Nederlandse marktleider in schoonmaak en verkozen tot de nummer 1 in schoonmaak binnen de facilitaire branche in Nederland. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Houten en Maastricht. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. In 2020 kwam CSU, net als in 2019, in het jaarlijkse onderzoek van MT500 als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening naar voren. Ook roept Facto CSU in 2021 opnieuw uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. 

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: “CSU is een landelijk opererend bedrijf, maar ik denk dat we zo groot geworden zijn door regionaal te blijven denken en werken. Wij zijn al jaren actief in de regio Den Haag. Zodoende startten we vorig jaar als schoonmaakleverancier gecombineerd met een sponsorschap bij ADO. Dat beviel zo goed dat we de samenwerking nu intensiveren.”

Naast strategisch partner, steunt CSU de komende jaren de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Zo realiseert CSU arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen aan de slag in de schoonmaakdienstverlening in het Cars Jeans Stadion.

De Brouwer: “Het mag duidelijk zijn, wij zijn blij en trots op ons partnerschap met ADO Den Haag. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als om het veld!”

Meer informatie vindt u op www.csu.nl.

csu2

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team