CSU

CSU is naast schoonmaakpartner trots strategisch partner van ADO Den HaagSerge de Brouwer, Business unit directeur West: “We zien veel overeenkomsten tussen CSU en ADO Den Haag: we delen een rijke historie, zijn alert, vooruitstrevend en tonen dagelijks inzet om onze klanten en supporters een topbeleving te geven. Het partnerschap bekrachtigt onze betrokkenheid bij de club, de stad en de regio. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als naast het veld!”

 csu1

CSU is vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al meer dan 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2023 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het elfde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: “CSU is een landelijk opererend bedrijf, maar ik denk dat we zo groot geworden zijn door regionaal te blijven denken en werken. Wij zijn al jaren actief in de regio Den Haag. Zodoende startten we vorig jaar als schoonmaakleverancier gecombineerd met een sponsorschap bij ADO. Dat beviel zo goed dat we de samenwerking nu intensiveren.”

Naast strategisch partner, steunt CSU de komende jaren de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Zo realiseert CSU arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen aan de slag in de schoonmaakdienstverlening in het Bingoal Stadion.

De Brouwer: “Het mag duidelijk zijn, wij zijn blij en trots op ons partnerschap met ADO Den Haag. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als om het veld!”

Meer informatie vindt u op www.csu.nl.

csu2

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team