Datum:22 januari 2024Tijd:20:00Locatie:Seacon Stadion - De Koel

 

ADO Den Haag speelt op maandag 22 januari de inhaalwedstrijd op bezoek bij VVV Venlo, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd tegen VVV Venlo is inmiddels gesloten. 

Aangekochte uitkaarten 

Reeds aangekochte uitkaarten voor de oorspronkelijke speeldatum blijven geldig voor de nieuwe speeldatum. Supporters die verhinderd zijn op de nieuwe datum hebben recht op restitutie van het aankoopbedrag. Mocht dit het geval zijn, stuur dan vóór maandag 22 januari 09:00 uur een mail naar ticketing@adodenhaag.nl met de vraag voor restitutie. Let op: bij het niet (op tijd) aanvragen hiervan, is het helaas niet (meer) mogelijk om aanspraak te maken op restitutie. Het is niet mogelijk om alsnog kaarten te kopen voor de nieuwe speeldatum.

Buscombi – kom op tijd!
Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 15:45 uur waarna we uiterlijk om 16:00 zullen vertrekken op weg naar Venlo. Er zal een tussenstop worden gemaakt van 30 minuten. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Omwisselen van je aangekochte kaart voor een toegangskaart kan tussen 16:30 uur en 17:00 uur bij de stadionkassa van het Bingoal Stadion. Het MFC is geopend voor de aankoop van een drankje. NB: Supporters zijn verplicht om met minimaal 3 mensen per auto naar Venlo te reizen i.v.m. de beperkte parkeergelegenheid. Let op! Het gastenvak zal pas vanaf 19:00 uur geopend zijn, graag niet voor dit tijdstip bij VVV arriveren. 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Venlo. Fouilleren zal bij VVV plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes mogen mee en daarnaast het advies om zelf eten mee te nemen. Alcohol in de bus is verboden maar er wordt wel alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner