Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een viertal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3.

Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen P1, P2/P2VIP en P3 te bereiken via de Noordelijke aanrijroute via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Bezoekers die de mogelijkheid hebben de N14 te nemen (onder andere vanuit de richting Wassenaar, Leidschendam en Mariahoeve) wordt aangeraden deze te gebruiken in plaats van de Utrechtse baan.

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren en personeel). Soms zal de parkeerkaart voor P2 en P3 ook in de week voorafgaand aan de wedstrijd via e-ticketing worden aangeboden. 

P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. De parkeerkaart voor deze terreinen kan op de wedstrijddag worden gekocht bij oprijden van het betreffende parkeerterrein.

P1

Wedstrijddagen

Op wedstrijddagen kan iedereen voor 10 euro op P1 parkeren. De parkeerkaart kan op de wedstrijddag worden gekocht bij het oprijden van het parkeerterrein.

Niet wedstrijddagen

Dit terrein is buiten de grote evenementdagen en (thuis)wedstrijden van ADO Den Haag om specifiek bedoeld voor de bedrijven van het Forepark en is het terrein niet toegankelijk voor publiek.

Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade.

P2/P2 VIP / P3

Wedstrijddagen

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart voor P2 of P2VIP (zoals bijvoorbeeld sponsoren en personeel).

P2 beschikt over tien laadpalen voor elektrische auto's. Het opladen van uw auto kost €0,25 per kWh.

Vanaf een week voor elke wedstrijd komen deze kaarten, indien beschikbaar, in de vrije verkoop via E-ticketing.

Niet wedstrijddagen

Buiten de grote evenementdagen en (thuis)wedstrijden om is het op dit terrein betaald parkeren voor een ieder die het Cars Jeans Stadion bezoekt. Betaald parkeren geldt bijvoorbeeld voor bezoekers die afspraken hebben met kantoorpersoneel, zij die activiteiten in het hoofdgebouw of stadion bezoeken, rondleidingen in het stadion willen of de Fanshop bezoeken.

Leveranciers: Leveranciers melden zich via de intercom. Deze komt uit bij de receptionist van het hoofdgebouw. Hiervandaan kan de slagboom bediend worden of kan de leverancier via de negenmeter-ring worden omgestuurd.

Unithouders: Elke unithouder ontvangt 1 abonnement waarmee hij op niet evenement- en wedstrijddagen op P2 kan parkeren.

Prijzen per uur € 1,75. Uitrijkaarten kunnen bij de terminal bij de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion worden verkregen of door bedrijven bij ADO Den Haag worden aangekocht.

Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade.