Terug naar resultaten
ADO Den Haag 4 - 0 Westlandia
  • Oefenduel Onder 21
  • Dinsdag 12 november 2019 20:00u
  • De Aftrap

Jong ADO Den Haag heeft zich dinsdagavond op overtuigende wijze geplaatst voor de tweede ronde van de Sir Winston Cup. Westlandia (zaterdag) werd in de tweede poulewedstrijd met 4-0 opzij gezet door de equipe van Virgilio Teixeira. Cain Seedorf (foto) en Hugo Botermans waren de gevierde spelers.

Het was zonder meer de avond van Seedorf, die na 25 minuten spelen de score opende op aangeven van Benjamin Reemst. Nadat Seedorf vervolgens de aangever was bij de 2-0 van Hugo Botermans in de 50ste minuut, was de uitblinker vervolgens nog een keer trefzeker. Hij maakte de 3-0 na een passje van Evan Rottier, die keurig de buitenspelval ontliep. Het slotakkoord was voor Botermans, die een afgemeten voorzet van Reemst met zijn hoofd in het doel werkte.

Jong ADO Den Haag ging zodoende met vlag en wimpel door naar de tweede ronde. In de eerste poulewedstrijd werd HVV Laakkwartier namelijk al met 1-3 verslagen. Nadat Laakkwartier en Westlandia nog tegen elkaar gespeeld hebben, zal een loting de volgende tegenstander van de Haagse beloften bepalen.

Basisopstelling Jong ADO Den Haag
Havekotte; Boasman, Boom, Roethof, Amofa; Van Wetten, Van Kins, Reemst; Seedorf, Botermans, Rottier.