Terug naar resultaten
RKAVV 1 - 1 ADO Den Haag
  • Oefenduel
  • Donderdag 05 juli 2018 19:30u
  • Sportpark de Kastelenring

ADO Den Haag 2 heeft donderdagavond haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen afgewerkt. In een leerzame wedstrijd op Sportpark de Kastelenring in Leidschendam werd het 1-1 tegen RKAVV. Maarten Reijneveld (foto) wist het net te vinden namens de ploeg van coach Virgilio Teixeira.

Met veel nieuwe gezichten (waaronder negen nieuwelingen van buitenaf) was het interessant om te kijken hoe de beloften van ADO Den Haag er op dit moment voor staan. Teixeira kan met tevredenheid terugkijken op het eerste oefenduel van zijn ploeg. Het treffen met zondaghoofdklasser RKAVV was leuk om naar te kijken en bovendien leerzaam voor de spelers. Vooral de eerste helft biedt perspectief. Reijneveld bracht ADO Den Haag daarin op voorsprong, met een echte spitsengoal in de 39ste minuut. De spits kwam goed voor zijn man en tikte een voorzet van Robin Polley binnen. In de tweede helft bepaalde RKAVV de stand op 1-1 via Jeremy van Lochem, maar ondanks deze tegentreffer was het een geslaagde oefenpot.

ADO Den Haag 2 is nu, net als de eerste selectie, anderhalve week in training. De beloften komen dit najaar uit in Poule B van de reservecompetitie, waarin Helmond Sport (uit) op maandag 13 augustus de eerste tegenstander is. Klik hier voor de volledige selectie en het competitieschema van ADO Den Haag 2.