De wereld van eSports wordt nog steeds in rap tempo groter en kent geen grenzen. Het beleven van een wedstrijd in het Cars Jeans Stadion is natuurlijk totaal anders dan het spelen of bekijken van virtuele voetbalduels, maar ADO Den Haag eSports heeft het doel om het verschil tussen deze werelden verkleinen. Met een focus op prestatie én presentatie, activaties en een online community creëert de club niet alleen binding met een unieke doelgroep, maar tegelijkertijd ook commerciële kansen.

ADO Den Haag kwam de afgelopen seizoenen uit in de eDivisie. Helaas zorgde de degradatie van ADO Den Haag ook voor het einde van deelname aan de Edivisie. Esporters Danny Hazebroek en Rick Dame verlieten daarmee onverhoopt ADO Den Haag. Gelukkig heeft ook de Keuken Kampioen Divisie zijn eigen esports competitie, de Predator eLeague! In deze league wordt het spel Rocket League gespeeld en wat het wellicht nog wel interessanter maakt is dat iedereen kans maakt om ADO Den Haag te vertegenwoordigen. Meer weten, kijk snel op www.keukenkampioendivisie.nl/esports

ADO Den Haag eSports is te volgen via Instagram en YouTube en in hoofdlijnen ook via de algemene pagina’s van ADO Den Haag op Twitter en Facebook.

Gammax officiele Gamingpartner ADO Den Haag
ADO Den Haag en Gammax zetten begin februari een mooie eerste stap richting een nieuwe samenwerking op het gebied van Esports & Gaming. Gammax niet alleen op het shirt prijken maar zal ook de officiële speellocatie worden van ADO Den Haag Esports.

Gammax Gaming & Esports Center
Begin februari heeft Gammax haar gloednieuwe Gaming en Esports Center op de Kurhausweg in Scheveningen geopend. Gammax is daarmee de eerste in zijn soort. Met ruim 535m2, 70 topklasse pc’s en meer dan 25 consoles creëren zij een ongekend grote locatie waar de gaming markt ook echt fysiek samenkomt. De doelstelling is simpel, Gammax moet dé ontmoetingsplek zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in gaming – jong en oud – incidenteel of professioneel.  Kijk snel op de website van Gammax voor meer informatie.

Heeft u of uw bedrijf ook belangstelling in de mogelijkheden omtrent ADO Den Haag eSports, neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3054530.

 

Volg ADO Den Haag eSports!