De wereld van eSports wordt nog steeds in rap tempo groter en kent geen grenzen. Het beleven van een wedstrijd in het Cars Jeans Stadion is natuurlijk totaal anders dan het spelen of bekijken van virtuele voetbalduels, maar ADO Den Haag eSports heeft het doel om het verschil tussen deze werelden verkleinen. Met een focus op prestatie én presentatie, activaties en een online community creëert de club niet alleen binding met een unieke doelgroep, maar tegelijkertijd ook commerciële kansen.

ADO Den Haag heeft voor het seizoen 2019/2020 twee eSporters die de club vertegenwoordigen in de eDivisie, de landelijke FIFA-competitie voor Eredivisieclubs. Danny Hazebroek is vastgelegd als voorman, terwijl Jens van der Flier gehuurd wordt van AZ. De eDivisie behaalde in het seizoen 2018/2019 maar liefst 17.550.000 views en kan in de huidige jaargang, dankzij een samenwerking met het Zweedse productiebedrijf DreamHack, met een vernieuwde opzet en productie doorbouwen op het succes van voorgaande jaren.

ADO Den Haag eSports is te volgen via Instagram en YouTube en in hoofdlijnen ook via de algemene pagina’s van ADO Den Haag op Twitter en Facebook.

Skill Games
Skill Games, onderdeel van Soccer Camps United, is de officiële partner van ADO Den Haag eSports en is daarom onder meer in de eDivisie op het geel-groene shirt te zien. ADO Den Haag eSports hoopt in navolging van Skill Games nog meer partijen aan zich te kunnen binden.

Heeft u of uw bedrijf ook belangstelling in de mogelijkheden omtrent ADO Den Haag eSports, neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3054530.

190721llu77691

Volg ADO Den Haag eSports!