De wereld van eSports wordt nog steeds in rap tempo groter en kent geen grenzen. Het beleven van een wedstrijd in het Cars Jeans Stadion is natuurlijk totaal anders dan het spelen of bekijken van virtuele voetbalduels, maar ADO Den Haag eSports heeft het doel om het verschil tussen deze werelden verkleinen. Met een focus op prestatie én presentatie, activaties en een online community creëert de club niet alleen binding met een unieke doelgroep, maar tegelijkertijd ook commerciële kansen.

ADO Den Haag kwam de afgelopen seizoenen uit in de eDivisie, de landelijke FIFA-competitie voor Eredivisieclubs. Helaas zorgde de degradatie van ADO Den Haag ook voor het einde van deelname aan de Edivisie. Esporters Danny Hazebroek en Rick Dame verlieten daarmee onverhoopt ADO Den Haag. Gelukkig heeft ook de Keuken Kampioen Divisie zijn eigen esports competitie, de Predator eLeague! In deze league wordt het spel Rocket League gespeeld en wat het wellicht nog wel interessanter maakt is dat iedereen kans maakt om ADO Den Haag te vertegenwoordigen. Meer weten, kijk snel op www.keukenkampioendivisie.nl/esports

ADO Den Haag eSports is te volgen via Instagram en YouTube en in hoofdlijnen ook via de algemene pagina’s van ADO Den Haag op Twitter en Facebook.

Skill Games
Skill Games, onderdeel van Soccer Camps United, is de officiële partner van ADO Den Haag eSports. ADO Den Haag eSports hoopt in navolging van Skill Games nog meer partijen aan zich te kunnen binden.

Heeft u of uw bedrijf ook belangstelling in de mogelijkheden omtrent ADO Den Haag eSports, neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3054530.

190721llu77691

Volg ADO Den Haag eSports!