De beloften van ADO Den Haag hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-0 gelijkspel. Uit bij Jong FC Volendam vielen er geen goals. Zoals de uitslag wellicht doet vermoeden, was er weinig te beleven in het Kras Stadion. Alleen de tweede helft zorgde voor wat opwinding. Maar het was niet genoeg voor doelpunten.

ADO Den Haag was de ploeg die in het eerste bedrijf het meest dichtbij een treffer was. In de 32e minuut raakte een kopbal van verdediger Robin Buwalda de paal. De thuisploeg kon daar niks tegenover stellen. Na de pauze ontbrandde het duel iets meer. Zo ging een schot van Papito Merenicia maar nipt over. Pas in de absolute slotfase kon FC Volendam daar iets tegenover stellen. Enkele vrije trappen van Erik Schouten verontrustten ADO Den Haag-keeper Martijn de Zwart enigszins, maar hij hoefde uiteindelijk niet reddend op te treden. Hierdoor bleef het bij 0-0. Door het gelijkspel eindigt ADO Den Haag als vijfde in beloftencompetitie A. De ploeg van coach Ekrem Kahya en de laatste maanden Ger van Weelden haalde 29 punten uit twintig duels. Jong Vitesse kroonde zich tot kampioen door een 1-0 overwinning op Jong FC Dordrecht.