Dankzij een tegengoal in blessuretijd heeft Jong ADO Den Haag maandagavond met 3-2 verloren uit bij Jong VVV/Helmond Sport. Het was een saai duel dat pas in de laatste vijf minuten ontbrandde. Op dat moment stond ADO Den Haag nog met 2-0 achter, maar via twee doelpunten van Wilfried Kanon kwam de uitploeg op gelijke hoogte. Door de 3-2 van Jeremias Carlos David in slotseconden gingen de drie punten alsnog naar VVV/Helmond Sport.

De bal was nog maar nauwelijks aan het rollen gebracht in het Lavans Stadion en het stond al 1-0 voor VVV/Helmond Sport. Uit een mooie pass van verdediger Dave Niekens vond Daniel Guijo-Velasco het net. Er waren pas twee minuten gespeeld. Het vervolg van de wedstrijd was weinig aantrekkelijk. VVV/Helmond Sport wist nauwelijks kansen te creëren, in tegenstelling tot ADO Den Haag. De ploeg, die deze wedstrijd werd gecoacht door Ger van Weelden, was echter niet scherp genoeg voor de goal, waardoor het thuisteam redelijk eenvoudig overeind bleef.

Met nog een kwartier te spelen in de tweede helft leek het duel gespeeld nadat Carlos David voor de 2-0 zorgde. Niks was minder waar, want tien minuten later maakte Kanon na een mooie solo de aansluitingstreffer, waarmee de spanning terugkwam. Vier minuten daarna wist de Ivoriaanse verdediger zelfs de gelijkmaker te produceren. Uiteindelijk moest ADO Den Haag alsnog met lege handen huiswaarts keren. In blessuretijd scoorde Carlos David namelijk de 3-2 voor VVV/Helmond Sport. De nederlaag zorgt ervoor dat ADO Den Haag een plekje zakt op de ranglijst van divisie A van de beloftencompetitie. De groen-gelen vinden zichzelf terug op een zesde positie met 27 punten uit achttien duels. Er zijn dit seizoen nog twee wedstrijden te spelen. Op maandag 7 april staat de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen Jong FC Dordrecht. Twee weken later gaat ADO Den Haag op bezoek bij Jong FC Volendam. Beide confrontaties beginnen om 18.30 uur.