Voor de tweede keer op rij hebben de beloften van ADO Den Haag gelijkgespeeld. Uit bij satellietclub FC Dordrecht stond er maandagavond een 2-2 uitslag op het scorebord. De ploeg van coach Ekrem Kahya kwam twee keer op achterstand, maar wist even zo vaak op gelijke hoogte te komen dankzij twee treffers van Ninos Gouriye. ADO Den Haag had ook met de winst aan de haal kunnen gaan, aangezien FC Dordrecht bijna de hele tweede helft met tien man speelde.

Na ruim een kwartier spelen kwam FC Dordrecht op voorsprong. Van grote afstand waagde Sai van Wermeskerken een schot. Het bleek een dermate goede doelpoging dat ADO Den Haagkeeper Martijn de Zwart er geen antwoord op had: 1-0. Mitchell de Vlugt was in de 34e minuut dichtbij de gelijkmaker. De middenvelder wist het net echter niet te vinden door uitstekend keeperswerk van Brian Meulmeester. Na die kans gebeurde er weinig noemenswaardigs meer. Zo ging FC Dordrecht met een voorsprong de kleedkamer in. Vlak na rust kwam de thuisploeg met tien man op het veld te staan. Jeffrey Ket kreeg een rode kaart van scheidsrechter Stijn Berben. De man-meersituatie wist ADO Den Haag uit te buiten. Met ruim een uur op de klok was aanvaller Ninos Gouriye succesvol. Lang wisten de mannen van Kahya de 1-1 niet vast te houden. Al snel na de gelijkmaker kwam FC Dordrecht weer op voorsprong dankzij Nando Wormgoor, de broer van onze eigen Vito. De verdediger kopte raak uit een vrije trap. Toch hoefde ADO Den Haag niet lang te wachten op de 2-2. Wederom was het Gouriye die zijn ploeg naast FC Dordrecht zette. Verder kwamen de Hagenaars niet. ADO Den Haag heeft door de remise al vier wedstrijden achter elkaar niet verloren. Het resulteert niet in een hogere positie op de ranglijst van divisie B van de beloftencompetitie. De ‘jonge ooievaars’ staan nog altijd zesde, nu met twaalf punten. Komende week komt ADO Den Haag voor de één na laatste keer voor de winterstop in actie. Op maandag 2 december ontvangt ADO Den Haag de beloften van FC Volendam. Het duel begint, zoals gewoonlijk op Vredenburch, om 18.30 uur.