In tegenstelling tot het eerste team van ADO Den Haag konden de beloften maandagavond wel winnen van PEC Zwolle. In de laatste wedstrijd van dit seizoen was de ploeg van coah Henk Fraser in eigen huis met 3-0 te sterk voor ‘De Blauwvingers’. Alle goals werden in de eerste helft gemaakt. Twee daarvan kwamen op naam van Stanley Elbers, die zijn laatste duel in het groen-geel speelde. Hij vertrekt komende zomer naar Helmond Sport. De andere treffer kwam van de voet van Mitchel de Vlugt.

Het begin van de wedstrijd op Sportpark Vredenburch was letterlijk en figuurlijk stormachtig. ADO Den Haag kreeg direct vanaf de aftrap uitstekende kansen. Een schot van uitblinker Giovanni Korte werd over de lat getikt door PEC Zwolle-doelman Leon ter Wielen. Even later schoot de linksbuiten, die zondag voor team 1 toevalligerwijs zijn debuut maakte tegen PEC Zwolle, net over. Tussendoor werkte Christian Supusepa de bal nog naast. Er stonden nog maar vijf minuten op de klok. ADO Den Haag bleef vrolijk aanvallen en was bijna constant gevaarlijk. Nadat Ramon Leeuwin (kopbal over) en Korte (inzet nipt gered) misten, was het in de achttiende minuut wel raak. Vanaf rechts liep Elbers de vijandelijke ‘zestien’ binnen. Hem werd geen strobreed in de weggelegd en hij kon dan ook aanleggen voor een schot. Het werd echter niet meer dan een rollertje. Toch verdween de bal in het doel, doordat verdediger Norichio Nieveld de inzet licht toucheerde. Ter Wielen stond aan de grond genageld. Drie minuten na de 1-0 werd de score alweer verdubbeld. Een aanval over rechts, die werd opgezet door Leeuwin, leek te stranden. Maar via de kluts kreeg Rydell Poepon de bal in de schoot geworpen. Met een korte pass bediende de spits De Vlugt, die met een schuiver voor 2-0 zorgde. Na een half uur zakte het hoge tempo dat ADO Den Haag hanteerde enigszins. Daardoor kon PEC Zwolle ook eens over de middenlijn komen. Het leverde een grote kans op via Mimoun Eloisghiri. De linksbuiten zag zijn schot net naast worden getikt door de Haagse doelman Martijn de Zwart. ADO Den Haag wilde laten blijken dat PEC Zwolle zich geen illusies moest maken op een goed resultaat. Twee minuten voor rust werd het duel dan ook min of meer beslist. Een voorzet van Supusepa werd benut door Elbers, die daarmee zijn tweede treffer van de avond maakte. Fraser leek in de rust zijn ploeg opdracht te hebben gegeven om op zoek te blijven gaan naar goals. ADO Den Haag ging dan ook niet achterover leunen. Met name Korte bleef erg actief. In de vijftigste minuut leek hij zijn goede wedstrijd op te luisteren met een doelpunt, maar de bal werd van de lijn gehaald. Even later was hij weer niet gelukkig, toen Korte in het zijnet schoot. Ook Poepon kreeg in de tweede helft nog goede kansen de score uit te breiden. Uit een vrije trap schoot de aanvaller op de lat en vlak voor tijd vergat Poepon een verdedigingsfout af te straffen. Hij schoot over. Aangezien PEC Zwolle ook geen vuist meer kon maken, bleef het bij 3-0. Een uitstekende afsluiter van een seizoen dat niet altijd even succesvol was. ADO Den Haag begon deze jaargang uitstekend door uit de eerste drie duels zeven punten te pakken. Daarna ging het stukken minder voor het team, dat voor de winterstop nog werd gecoacht door Wilfred van Leeuwen. Dankzij nederlagen tegen FC Utrecht, Feyenoord/Excelsior en Willem II waren de Hagenaars veroordeeld tot het spelen van duels in divisie B (de ‘eerste divisie’) in het tweede gedeelte van het seizoen. Daarin werden er acht overwinningen behaald in 22 duels. Drie keer speelde ADO Den Haag gelijk en elf keer werd er verloren. Daarmee eindigen Fraser en zijn mannen op de achtste plek met 27 punten.